Lovecká videa ze zahraničí
- Geronimo
- Pravidelný diskutér
- Kontaktovat uživatele:
????
Patrik-30-06 píše:Takový svinstvo a ještě se tím vytahovat plus poplatkový kryplové z Reichu to nemá chybu jak ve středověku.
Nevim kde jsi videl ty poplatkove kryply z Reichu a nebo nevis jak zni nemecka rec???

Blaser R93 Professional 9,3*62 - Zeiss 3-12*56 Diavari VM T*
"Budeme navždy znamí, podle stop které zanecháme" Sitting Bull - sioux
"Budeme navždy znamí, podle stop které zanecháme" Sitting Bull - sioux
-
- Pravidelný diskutér
Re: Lovecká videa ze zahraničí
Sice nevím jaké byli ti "střelci" národnosti, ale přišlo mi, že stříli jako ponocní (tím chci říct, že blbě).
Sauer 202 Stutzen 308 W, Zeiss Victory Varipoint 2,5-10x50, Patterdale terrier
-
- Zkušený diskutér
-
- Pravidelný diskutér
NEchutnost

22lr, 22 hornet, 222 rem, 243 win, 6,5x52r, 6,5x57, 6,5x55SE, 30-06, 6,5 Creedmoor
-
- Pravidelný diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Jeden z duvodu proč zakazat nočni viděni 

tombr.a jednak jsem si nevšiml že by bylo použití nočního vidění jako puškuhledu v čechách povoleno až na vyjimky tak nevím co chceš zakazovat a za druhé to že někdo v takhle loví není důvod pro celoplošné zákaz, stejně kdo ho chce tak si ho do ČR díky volným hranicím doveze a nebo dovezl, je to opět jen o lidech já proti NV rozhodně nic nemám a jsem pro jeho povolení protože by ubylo omylů kde pak dotyčný drmolí myslel jsem si že je to divoké prase
Re: Jak to ře?ou v Bulharsku
dlouho jsem se sem nedíval,ale z tohodle mi je opravdu špatně.argonaut2006 píše:Mrkněte na to docela síla černé dost ale.....
http://www.youtube.com/watch?v=ncp9Lv94HR4&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=8rEY8-JQ ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=ZmBVWy0T ... re=related
-
- Pravidelný diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Ten kdo drmoli mylsle jsem že je to prase je taky peknej blb,co nepoznam tak nestřelim.To je jedna z mnoha zasad myslivosti a nočni videni to určitě nanapravi.Zvěř by měla mit taky nejakou šanci a ne ji střilet jen jak nekam vyleze. 

To nebyl noktovizor ale termovize hosi.
TIKKA T3 Varmint Stainless 308WIN, Leupold VX3 4,5-14x50 long range ill fine duplex
TIKKA T3x TAC 300WM, EAGLE TSV 14:02/75 640
ZKM452 22LR, PARD 008
IZ27M 12x76
TIKKA T3x TAC 300WM, EAGLE TSV 14:02/75 640
ZKM452 22LR, PARD 008
IZ27M 12x76
- RADEK
- Pravidelný diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Já myslím že ty psi to asi taky dost odnesou kdyz tam vidim jak psi jsou u prasete a střílí se do něj vesele.
CZ 550 standart 30-06springfield,IZ 27 16/16,
Brakýř jezevčíkovitý
Brakýř jezevčíkovitý
že je to blb kdo střílí a neví na co otom žádná ale stává se to a zejména u začátečníků a starších je to pomalu pravidlo a díky NV obeznáš lépe zvěř a umístíš ránu tam kam máš a né na měko a celkově to hospodaření s černou zvěří bude vypadat konečně taky tak jak má. Když se podíváš do Komárkovejch lovů v Karpatech tak odsuzuje lov černé za pomoci silného puškohledu v noci a dneska je to normální věc, pokrok nezastavíš a zejména takovej co má smysl záleží jen o lidech co to budou používat dle mého názoru je lepší sele čistě střelené za pomoci NV než velké pomlácené na měko protože střílí na prostředek velké černé koule (menší totiž v puškohledu nevidí)tombr.a píše:Ten kdo drmoli mylsle jsem že je to prase je taky peknej blb,co nepoznam tak nestřelim.To je jedna z mnoha zasad myslivosti a nočni videni to určitě nanapravi.Zvěř by měla mit taky nejakou šanci a ne ji střilet jen jak nekam vyleze.
Andy máš pravdu mě to přišlo něšjaké divné ten obraz termovize mne díky její ceně nenapadla