Kulové střelivo zn. GECO
Re: Kulová munice zn. GECO
Jasne procetl jsem, ale co by jsi ty zvolil do raze 7x57 ??? ID vs. TIG ???
CZ 550 LUX 8x57 JS, MEOSTAR R1 3-12x56 RD
ani jedno ani druhe .... sel bych do CDP nebo brennecke TOG ale spis bych si udelal naboj svuj podle sebe
asi s TOGem

Ja chci 7x57 pouzivat vylozene na srnci zver a TOG bude dosti tvrdy ne ??? 

proc by mel? ... sice tvrdsi je ale rychle se otvira ....
Ale bohuzel firma Brenneke strelu TOG nedela v razi 7x57 - pouze 7x57R 

jj uz jsem koukal ...pro tuhle razi je vubec hodne omezenej yber u fabrickyho streliva ....
A jsme zase u toho co teda v pripade z fabrickeho streliva osadit do me stare dobre kulovnice ???
A ted babo rad ! Nechci nejakou univerzalni strelu na veskerou zver, ale opravdu jenom na srnci ...

tak zvol tu nejtezsi a nejpomalejsi z produkce municek,prosim nechtej po mne abych za tebe hledal v katalozich na netu.mam prehled hlavne o tom jake se delaji strely a ne jake osazuji municky pro dany kalibr.ja hotove naboje uz deset let nekupuji a ke mne se dostanou jen omylem nebo na test od znamych. 
osobne bych z fabrik volil to CDP ....delaji ho

Palec ID od RWS nedoporučuju někdy ti dost tu srnčí rozbíjí moje vlastní zkušenost. Střílím sním v té 7x57 i v 7x57R loni jsem tím střelil srnce na žebra a v podstatě jsem ho tím vyvrhnul. na výstřelu byla 15cm díra a trávník a střeva leželi za srncem. Jsem se hrozně divil když jsem ho zvedal abych ho z té trávy poponesl že je nějakej lehkej
. Ale je pravda že srnčí nedohledávám vše na nástřelu. Určitě bych šel do jiného střeliva u té 7čky teď mám v 9,3 nakoupené Blasery CDP jak to whool doporučuje, kamarád snima střílí ve 270win. a nemůže si je vynachválit jak na srnčí tak na černou. Já snima zatím jen zastřelil papír
tak nemohu poreferovat osobní zkušenost

zdravim.potreboval by som poradit.T-MANTEL.kto mate skusenosti s tymto strelivom v kalibry 8x57JS.hlavne mi ide o ucinnost na diviaciu zver zhruba do 100 az 120m ci ucinky tejto strely su dostacujuce na div.zver do 120m.co som cital tak prestnost by mala byt ok.
Zdarec GECO koupiš přes internet na strankách www.kozap.cz když jim pošleš nascenovanej zbroják tak ti to pošlou poštou až dom do mojí 7x64 vichází na 24kč nikde jsem ho ještě pod 35kč nenašel.yardaz píše:Zdary, snad nebudu moc OT, když se vás zeptám, kam na to GECO chodíte???? Už jsem si ho mnohokrát chtěl do 9,3 objednat a nikde to nešlo.
Dík
Nevim jestli na srnčí je dobrá nejtěžší střela a nejpomalejší ja mam vinikající zkušennosti s lehkou strelou Sb 9g lovím kolem 10ks srnčího a 8ks černé ročně a ještě mě neudělala co jsem nechtěl lovím s ráží 7x64 a mužu říct nejhorší střelivo jake jsem měl byla sierra ale oni je známo že je to nejnepovedenější munice do teto ráževhool píše:tak zvol tu nejtezsi a nejpomalejsi z produkce municek,prosim nechtej po mne abych za tebe hledal v katalozich na netu.mam prehled hlavne o tom jake se delaji strely a ne jake osazuji municky pro dany kalibr.ja hotove naboje uz deset let nekupuji a ke mne se dostanou jen omylem nebo na test od znamych.
no on ten geco TM je identicka konstrukce jako sierra GK
mozna se ale lisi materialem,to nevim....