Nevíte nekdo o obchode v Cesku,kde se da pakova kulovnice koupit? (Marlin nebo Winchester 1894) Diky za odpovedi.Nevim jestli to tu uz nekde je,ale v podobnych tematech jsem nic nenasel.
 Nevíte nekdo o obchode v Cesku,kde se da pakova kulovnice koupit? (Marlin nebo Winchester 1894) Diky za odpovedi.Nevim jestli to tu uz nekde je,ale v podobnych tematech jsem nic nenasel. 
 O ty toho vim nejvic.Vim ze je este treba 44rem mag,ale o ty toho moc nevim.Od Rehaka jsem sice zatim nic nekupoval,ale je to koukam prvni ,,loveckej" kram kde tyhle pakovy kulovnice maj.Od tech firem,co dovazej westernovy zbrane jsou vetsinou na pistolovy naboje
 O ty toho vim nejvic.Vim ze je este treba 44rem mag,ale o ty toho moc nevim.Od Rehaka jsem sice zatim nic nekupoval,ale je to koukam prvni ,,loveckej" kram kde tyhle pakovy kulovnice maj.Od tech firem,co dovazej westernovy zbrane jsou vetsinou na pistolovy naboje 

Příspěvek od martin.9mm »
Kdybys chtěl zkusit tak Marlina 336 mám doma.Marsy píše:Hledam prave v ty razi 30-30win..
 I tak dekuju za kazdou zpravu
 I tak dekuju za kazdou zpravu 
Hele Ede tím rýpalem myslíš jako mě? nějak mi uniká pointa ...Edelweiss píše:být kovboj, to je věc názoru, to už sem zažil, ovšem být debil to je diagnóza, já večer flintu odložím a je po kovboji ale co dotyčný rýpal, bude večer normální??? Myslím, že ne a nezměníme to, takže podstatný je vlastní vkus a možnosti, cizí pindy jsou k pousmání a pindalové k politování (popř. na ranu když je soukromí)

Není to osobní, je to obecné jako názor o kovbojích ,-)
Příspěvek od duch Pampuch »
Klid Ede, kdyby nemuseli vojaci strilet vleze, tak je mauserovka exotEdelweiss píše:být kovboj, to je věc názoru, to už sem zažil, ovšem být debil to je diagnóza, já večer flintu odložím a je po kovboji ale co dotyčný rýpal, bude večer normální??? Myslím, že ne a nezměníme to, takže podstatný je vlastní vkus a možnosti, cizí pindy jsou k pousmání a pindalové k politování (popř. na ranu když je soukromí)

Není to osobní, je to obecné jako názor o kovbojích ,-)
 .
 .Příspěvek od duch Pampuch »

Edelweiss ma pravdu,kazdej mame svuj vkus
  Edelweiss ma pravdu,kazdej mame svuj vkus