PARAMETRY Brno 98, 7mm Rem. MAG.

Vše o kulovnicích a malorážkách
2e0rge
Častý návštěvník

Re: PARAMETRY Brno 98, 7mm Rem. MAG.

Příspěvek od 2e0rge »

Ja VIM whúle jak to chodí, nechci po tobe abys pracovla za me a tvych rad si vazim (Opravdu vazim).
Střelivo shanim jak to jde a obchodníků se ptám a jsou skoro vzdy vstřícní (náš zákazní náš pán) :)
Ale u paní brymové jsem tento pristup nezaregistroval.(shánel jsem tehdy 22WMR od CCi), tak proto se ptam.
Prave jsem nenasel zadného obchodníka pobliz co by je mel.
vhool-member

Příspěvek od vhool-member »

no myslim,ze v okoli brna se PMC da sehnat urcite taky a ceny i kvalita oproti SB (nemam na mysli target) byla lepsi .jen to chce se poptavat a treba jen mejlem at usetris podrazky :wink:
vhool-member

abys nerekl ze jsem zlej :wink:
http://www.tuza.cz/index.asp
otazka par vterin na guglu :wink:
2e0rge
Častý návštěvník

Příspěvek od 2e0rge »

:D Díky, nyní spís berlicky. Skusim porádne pogůglit a zastavite (dobelhat) z M.tuza který má docela slusný výběr a dobrý ceny.
Dám vědět jak jsem dopdl. Zatím díky za pomoc s pozdravem Jirka
2e0rge
Častý návštěvník

Příspěvek od 2e0rge »

Heh ted jsem to psal, tuzu znam - sem tam tam kupuji. Ale ne vzdycky ma presne t oco inzeruje (vetsinou vyporadané a znovunabytí zásob tak 2X do roka) :(
Jinak ja vim ze nejsi zlý...
Tam skocim se zeptat jakto ma s temi PMC a uvidime.
Jiank díky za sanhu, pak se stav az budes v brne nalijem ti slivovicu (zakázaný doplněk - zvyšuje účinnost a přesnost střelby) :D
vhool-member

:lol: :lol: :lol: diky za pozvani ale ja radsi kafe.... jeste v dobach kdy jsem si obcas dal sklenku tak pro mne slivovice byla spis anestetikum rekl bych az tezka narkoza :lol: :lol: :lol:
jinak jestlize ma kontakt na nekoho kolem PMC tak urcite aspon poradi kdyz uz neobjedna :wink:
2e0rge
Častý návštěvník

Příspěvek od 2e0rge »

Dobry den,
dnes jsem psal tuzovy ze bych se tma v pondeli otocil. Odepsal:
Re:
od PMC máme posledních pár krabiček,kus vychází na cca 20,-již
nebudou.Skladem je jedna krabička od RWS.
S pozdravem Lukáš Tuza

Ale nevim proc "JIZ NEBUDOU" ?????????
vhool-member

no to by mne taky zajimalo ... no jelikoz PMC patri korejcum tak jestli oni neprestali lejt pismenka a nezacali lejt kule :lol: 8) ..ale vazne by me taky zajimalo co tim pan tuza myslel ...
2e0rge
Častý návštěvník

Příspěvek od 2e0rge »

Skusim se tam dobelhat v pondeli bo behem tydne a zeptam se presne co a jak a dam sem referenci :)
Korejci a pismenka?? Jizni Korejci.... :D MIlujme jizni korejce a mnozme jizni korejce.
2e0rge
Častý návštěvník

Příspěvek od 2e0rge »

Dobry den,
po delsi dobe jsem zpet abych pro vhola a ostatni co se zajimaji o moje vlakno rekl ze jsem si konecne kupil krabicku PMC 7mm Rem. MAG.. Vzal jsem je v hmotnosti 160grs - pamatovsi whůůlova hesla lehci kouli nic nezkzis :D:D Zatim jsem dal 3 rany a super stara lopata nemela na cca 160 kroku sanci :D prikladam efektní foto :D
http://2e0rge.rajce.idnes.cz/KULOVNICE/
Odpovědět