.
 .www.milan338.rajce.net
 .
 . 

Gratuluji, to je nádhera!!milan píše:Tak už mám na Zetce (35REM) nový kukr a už jsem ji i pokřtil, padá to skvěle.
http://www.milan338.rajce.net
Příspěvek od František Fořt »
Příspěvek od vhool »
František Fořt píše:Sorry, ale já bych si asi odpustil ty weaver lišty. Prostě mě to k takovým puškám nesedí.
 ty nezklames
 ty nezklames   ...no to vis,klapka uz se blbe shani a picantina je levnejsi pro nas socky  ...
 ...no to vis,klapka uz se blbe shani a picantina je levnejsi pro nas socky  ...
 a budem spokojeni všichni. Ne fakt, Zetka je tak elegantní flinta, že to weaver nemůže pokazit
 a budem spokojeni všichni. Ne fakt, Zetka je tak elegantní flinta, že to weaver nemůže pokazitPříspěvek od František Fořt »
Příspěvek od duch Pampuch »
 . Ne vazne, mohl by jsi napsat dojmy ze brane? O spousti a jejim chodu, nehlucnosti pojisky ci napinani a tak..
 . Ne vazne, mohl by jsi napsat dojmy ze brane? O spousti a jejim chodu, nehlucnosti pojisky ci napinani a tak..je nádherná taky jsem o ní uvažoval právě pro tu radost a to bych byl pořád na střelnici dělal kraviny a hrál si na divokej západ a doma by bylo pak válečné ovzduší tak jsem raději vychladlEdelweiss píše:tak di do ní, třeba v 30-30 jsou v proarmsu kolem 14000,- k mání, na šoulání, natláčky ale i pro radost značka ideál
 ikdyž ten červík hlodá pořád
 ikdyž ten červík hlodá pořád  

tak je to jako kdybych bodnul do vosího hnízda..
 tak je to jako kdybych bodnul do vosího hnízda..  časem si jí určitě pořídím... Je super a krásná.. bral bych jí i v téhle ráži tj. 45-70.. už mam 8ku tak bych přibral do sbírky knédl další..
 časem si jí určitě pořídím... Je super a krásná.. bral bych jí i v téhle ráži tj. 45-70.. už mam 8ku tak bych přibral do sbírky knédl další..