koukam ze je to s mirnou obmenou vsude stejny ... ovsem jeden nas spolecny kolega zde z fora to dovedl k dokonalosti .... kupuje jen hnede flitny,ma jich moc a vzdy musi mit venku jen jednu,palk je vse v poradku.problem nastal kdyz poridil cernou flintu ... nastesti mezi tim zpracoval manzelku a byla mu dovolena "druha puska" .... genialni ne? ...jen ja mam smulu,ta moje to rozezna
je to stejnyyy . U me taky. Ted resim malorazku. Mam pujcenou od souseda a chci koupit. Takze asi budu mit porad pujcenou sousedovu . Jo kdyby jste o nejake vedeli dejte vedet. Bazary jsou vybrakovane .
To Vhool: nesmis tu tvoji vsechno ucit
...a taky deti chteji papat, flinta chce papat, manzelka sem tam taky..... . Jo aby to bylo trochu k tematu, gratuluju Edovi k flinte, pekna..... je fakt ze toto by uz i ma zena poznala ze je to jina flinta....
To je opravdová flinta, na nahánky paráda.
S tyma ženskýma je to fakt všude stejné, to máme za to , že jsme chtěli chytré baby.
Soused si vzal tu " druhou " a je všude za machra.
No jednooký mezi slepýma je králem.
VOK - HB - 223 Rem - 6,5 x 55 SE - 7 x 65 R - 308 Win - 9,3 x 74 R -
Na ty baby se dá taky něco vymyslet - já do lovu uvrtal mladýho a te´d už šetříme na 2 flinty, páč já " nutně " potřebuju ještě jednu a mladej přece s tou mojí nemůže střílet protože má jinou postavu...
kasari píše:Na ty baby se dá taky něco vymyslet - já do lovu uvrtal mladýho a te´d už šetříme na 2 flinty, páč já " nutně " potřebuju ještě jednu a mladej přece s tou mojí nemůže střílet protože má jinou postavu...
tak to se máš mému je teprve deset měsíců to asi na další flintu aby měl až bude dospělej neukecám maximálně na špuntovku a tu fakt nechci no co hold zase koupím časem něco tajně už mám i vyhlídnuto co bych nutně k životu potřeboval a propašuju to domu až bude žena pryč, do trezoru mi neleze a z trezoru jde flinta hned do futrálu a vyndavám až v revíru jediný štěstí je že se nevyzná v puškohledech příští tejden si jedu konečně pro cajzíčka
no tak mne teď napadlot - tak doufám že neleze sem na fórum to by bylo hnedle zle
Naposledy upravil(a) rimar77 dne sob 16.1.2010, 10:38, celkem upraveno 1 x.
Hoši, já mám všechno z bazaru, z druhé ruky, samá výhodná koupě za třetinovou cenu. Lžu jak politik a zatím to jde. Je pravda, že se ta má v tom moc nevyzná, flintě říká "pistolka". Když si ona koupí parfém, chytám se za srdce, ona má pocit viny a něco z mé strany je pak taky ochotna zkousnout. Kdyby věděla, kolik v tom mám naskládanejch jejich parfémů, tak mě zabije tupým nožem. Jen doufám, že tajně nechodí na tyto stránky.
Tikka T3 Varmint 308W, Weatherby Mark V Accumark .300Win. Mag., IZH94 12x76/308W, IZH 27 EM 12x76/12x76, Suhl 150 Standard .22LR
no co, baby by nás vyhodily, my by jsme si sehnali společnou honitbu se střelnicí, zařídily loveckou chatu s ubytováním a pak nevím, jak by nás dostávaly zpátky až jim začne třeba kapat kohoutek.
Tikka T3 Varmint 308W, Weatherby Mark V Accumark .300Win. Mag., IZH94 12x76/308W, IZH 27 EM 12x76/12x76, Suhl 150 Standard .22LR