Fotky našich loveckých zbraní
- Choochoo007
- Zkušený diskutér
moje zlato

Myslivost se scvrkává na sezení u hromady žrádla a natláčky, kdy se bezhlavě pálí po všem[figi]
- Choochoo007
- Zkušený diskutér
Ten filc tak 3 vrstvy 5mm(volne) a zespoda kuze a cele to prilepim lepenkou na koberce(neni to vubec videt), zjistis za rok, ze mas jinej vkus a sup s tim do kamen
ta licnice vypada divne, ale z druhe strany OK, tam je to az do pulky pazby tloustky 1cm a nahore tak 2cm. zase lepenka na koberce a izolace na topenarsky trubky. vyreses jakyko-li tvar a v zimne vubec nestudi, holt izolace
to jeste doladuju, ted zkousim vysku a pak bych na to hodil takove to pouzdro na naboje jako ma figi. Ceho si vazim nejvic je klicka,zkousel sem otevirat tikku a je to jako 550. s optikou a nizkou montazi to obcas cloveka stve. Tahle vetsi klicka do trech prstu je nadhera, ta jistota drzeni
musim si s tim porad hrat. Jetse na to musim nekde hodit cerny elox a sem spokojen. Uz asi vim kde 

tak pridam novou vhoolovku aby jste nerikali ze jsem jen na ty vesmirny valky
.je to BO 98 v razi 8x57 JS z toho konkurzu z fabriky.objednal jsem si ji a mosin byl tak laskav ze mi ji tam vyzvedl.musim ho zde verejne pochvalit a moc mu podekovat protoze vybral fakt excelentni kus.nejen ze drevo je nadherne ale hlavne to funguje i bez DODO.dal jsem optiku a hura strilet.udelal jsem laboraci od oka na OAL 83,32 mm se strelou Accubond 200 gr.(zazracne odpovida komora schrance) a po trech ranach to bylo nastrelene.po vychladnuti 5 ran na 100m a 3/4 MOA !!!

-
- Pravidelný diskutér