pavel píše:no dobře, za sto jsou základní modely, ale u modelu třeba za 400 tis, je to štelování hlavní přece pořád stejné ne??
každopádně si ji nekupuj, když je to tak špatný řešení a systém, já jsem s tím spokojený....
No já jsem tu zatím nikde nenapsal, že je to řešení špatné, to bych tu právě rád zjistil...
Jen jsem tu napsal, co jsem prozatím kde zjistil, taky jsem rád, že se to tru rozběhlo a alespoň mám s kým se podělit o zkušenosti.
Ještě k tomu že za sto je to základní model, tak za 400 000 to může být pořád základní model (myslím tím základ zbraně, tedy mechanika a hlavňový svazek). Například kulová kozlice Heym 26B, což je jejich základní model, má pořád stejný hlavňový svazek jak Heym 26B Schwarzkittel za 3.330,- Euro, tak Heym 26B Grand Royal u kterého je koncová cena 21.616,- Euro (tedy víc než půl mega, ale cenu dělá kvalita dřeva, přidané boční desky, hluboké rytí, pozlacení apod.) Vyšší řada, tedy Heym 55B začíná na 10.900,- Euro a teprve o této řadě vám prodejci řeknou, že tam je velký podíl ruční práce, lepší materiály, postupy apod...