Brokovnice Lamber, co a jak?
-
- Zkušený diskutér
Brokovnice Lamber, co a jak?
Dneska jsem viděl jednu brokovnici této značku v prodejně. Vypadala velice pěkně. Zámky na způsob Beretty, ale kovové - magnet držel. Co vy na to? Máte nějaké zkušenosti a to i případně z cizích netů a fór?
Re: Brokovnice Lamber, co a jak?
Pokud bych si měl vybrat mezi Lamberem a Betinsoli ,tak určitě Lambera .Je u ní lepší konstrukce proti náhodnému výstřelu při pootevřené zbrani,ale musela by mít dobrý soustřel. Moje zkouška dopadla tak ,že horní hlaven střílela výškově dobře ,ale 6 cm doprava což je paráda .Spodní 16 cm dolů a7 cm doleva .To je moje zkušenost s Lamberem Hunter 12/76,-h 710mm.Zkoušeno na 30 krků Slugem.
-
- Pravidelný diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Pokud bych si já měl vybrat mezi Lamberem a Bettinsoli, tak beru určitě Browninga Citori.........
Čau, taky jsem hledal, hledal brokovnici, líbil se mi browning, ale vše stálo pro mě ukrutnou raketu. Nakonec jsem po delší době pořídil Lanber sporting Lux a zatím dobrý. Vše funguje jak má zbraň mi perfektně sedí. Zatím ho používám jen na sport (nejsem žádný závodník,jdu na střelnici ta 1-2x za 14 dní). Je tomentován na ocelové broky a asi ho budu nosit na tahy. Jsem s ní velmi spokojený.
-
- Pravidelný diskutér
- Kontaktovat uživatele:
No jo,tak hlavně ať vydrží..... Mohl sis přišetřit 7-8tis a měl bys Browning.
Asi máte něco jiného než před lety, ale před dvěma roky v Lysé jsem na ně koukal a osahával. Dřevo škaredé a špatně dopasované k železným částem (na to, že to byly výstavní kusy, dost bída) a povrchová úprava mě přišla taky nanicovatá. Zkrátka za ty peníze bych to nekoupil.
Kdo netermí s námi, termí proti nám
Kamarád má Lanbera a prohání ho na střelnici většinou dvakrát týdně. Zatím drží a maximální spokojenost.
Pokud by to měl na myslivost dobrá volba, když hlavně na střelnici tak citorku nebrat.cejlon píše:Pokud bych si já měl vybrat mezi Lamberem a Bettinsoli, tak beru určitě Browninga Citori.........
Mám Lanber Hunter 12/12x76, dl.hlavní 710mm. Take naprostá spokojenost, ale převážně lovecké využití. Jednotnou střelu jsem na střelnici nezkoušel,ale sele jem jed.střelou už jedno střelil(ale nechodím na nahanky s brokovnicí jen jednou jsem byl a 100% úspěšnost). Lehka a pěkně zpracovaná brokovnice. Jen je asi ještě málo ochozena neotvíra se úplně, musí se trochu zatlačit na hlavně směrem dolu, aby se tam dal dolní naboj. Uvidíme časem...
Blaser r8 v .308win, 6,5CM, 8,5x55;
r.12/12x76; r.20x76.
r.12/12x76; r.20x76.