CZ 550 EBONY
CZ 550 EBONY
Zdravím, chtěl bych se zeptat, jaký máte názor na tuto zbraň. Díky 

Re: CZ 550 EBONY
Kdybych si měl zítra kupit novou CZ, byla by to právě ona. Nemám potuchy, proč jim uvedení tohoto pažbění trvalo tak dlouho. Dokonce jsem i uvažoval, že z celopažby udělám polopažbu s "ebonkou". Loni si ji kupoval kamarád v ráži .30-06 Sprg. Pěkná, líbivá, dobře padnoucí a při střelecké zkoušce klasicky přesná. Pokud se ti líbí, jdi do ní!
Kdo netermí s námi, termí proti nám
Jo jo. Podle mě také velice povedená a líbivá kulovnice. A souhlasím také s Kojotem, že pokud se ti líbí tak do ní jdi, ale ráž si vyber sám. Já do ní možná taky v budoucnu půjdu, ale zase v 7x64(srdcovka).

Naposledy upravil(a) John dne čtv 02.2.2012, 18:35, celkem upraveno 1 x.
Jojo, děkuji za reakce. Já jsem ji právě neviděl v reálu, pouze na obrázku, a to všechny flinty vypadají dycky líp:)) Tak jsem rád, že vám líbí. Myslím si, že než si kupovat 550lux, tak je lepší přidat si těch pár tisícovek a koupit rovnou tuhle. Jediné mínus pro mě je, že nemá mířidla, mě se to s nima líbí víc. Ale je to maličkost:)) Jediná volba ráže pro mě je 30-06, to je zase moje srdcová záležitost. Ješě jednou díky za reakce:))
CZ 550 lux bude střílet na chlup stejně, jde spíš o to, že Ebony má konečně líbivou pažbu. Luxka jde taky sehnat (hlavně protekčně) také s opravdu krásným dřevem. Springfieldem taky nic nepokazíš, mě dělá už druhým rokem jen radost.
Zdravim všechny! Ebenku mám doma cca měsíc a naprostá spokojenost. Kupoval jsem ji v podnikové prodejně v Praze a nechal jsem si tam vyndat na stůl ctyři 550 v různých verzích a 555 a ebony edition mezi nima doslova zářila. Přidat si ty 3, 4 tisíce pokud se někomu tendle typ úpravy hlavně (zvenku):-) a dřevo líbí tak si myslim že se to určitě vyplatí. Je na ní opravdu pěkný dřevo a ten prodavač (takovej ten mladej vysokej tmavovlasej je docela sympatickej) mi dokonce na stůl přines 4 abych si vybral dřeo jaký se mi líbí. Meli různý kresby a i trošičku světlejší a tmavší odstíny. Vybral jsem si tmavší ale to na vkusu každýho každopádně byly všechny krásný. Na zbrani je všechno pěkně slícovaný, závěr je kroužkovaný chodí pěkně hladce prostě super!!! Jsem z ní nadšenej! Je to teda moje první kulovnice takže nemám moc zkušeností a ani se tu nechci nijak chlubit. Myslim ale že když tam zajdete a "osaháte" si ji s porovnání z ostatní produkcí 550-tek ta to bude jasná volba. Samozřejmě že se někomu nemusí vůbec líbit mě se ale líbí.
Jo a mám ji v 30-06, dal jsem na ni meoptu meostar R1r 3-12x56 s osnovou 4K (je to ten malej osvětlenej křížek, protože mi přišel oproti bodu že má nejtenčí osnovu a bod trochu "přelejzá" přez osnovu tak proto křížek) a jednodílnou montáž. Zatím jsem s ní sřelil sele 17kg a asi 50 nábojů na střelnici. Zatim střílim SB se střelou SPCE 11,7g a na 200metrů trefim bez problémů 5x z 5ti ran s oporou terč velikosti občanky. Nevim jestli je to blbý nebo dobrý ale nemám nic moc odtříleno.
Takže toď můj názor na zbraň, pokud někdo chce můžu zaslat foto. Tak zatim Lovu...
Jo a mám ji v 30-06, dal jsem na ni meoptu meostar R1r 3-12x56 s osnovou 4K (je to ten malej osvětlenej křížek, protože mi přišel oproti bodu že má nejtenčí osnovu a bod trochu "přelejzá" přez osnovu tak proto křížek) a jednodílnou montáž. Zatím jsem s ní sřelil sele 17kg a asi 50 nábojů na střelnici. Zatim střílim SB se střelou SPCE 11,7g a na 200metrů trefim bez problémů 5x z 5ti ran s oporou terč velikosti občanky. Nevim jestli je to blbý nebo dobrý ale nemám nic moc odtříleno.
Takže toď můj názor na zbraň, pokud někdo chce můžu zaslat foto. Tak zatim Lovu...
Foto pošli, ale vlož ho do linku " Našich loveckých zbraní".
A sem pak hoď jen link (odkaz), ať se to nemusí dlouze hledat, když to někdo bude pročítat třeba za měsíc.
Mauser 98(Tymney/ERA) 9,3x62, Z.Diavari 3-9x42+ Vulcan v5= 720m/s
Ahoj,
tak je to tam, snad to bude fungovat. Kdyby vám to nešlo tak písněte a zkusim to opravit.
viewtopic.php?f=2&t=91&start=900
tak je to tam, snad to bude fungovat. Kdyby vám to nešlo tak písněte a zkusim to opravit.
viewtopic.php?f=2&t=91&start=900