Změna v Halali

Cokoliv se událo ve spojitosti s lovectvím a myslivostí.
Odpovědět
Jiří K.
Zkušený diskutér
Příspěvky: 718
Registrován: čtv 17.1.2008, 6:55
Bydliště: Ostrava

Změna v Halali

Příspěvek od Jiří K. »

To to mi dnes přišlo.


Informace ze zasedání představenstva pojišťovny Halali,všeobecná pojišťovna,a.s.

Vážení kolegové myslivci,
dne 19.9.2011 zasedalo představenstvo Halali,všeobecná pojišťovna, a.s. a kromě řady dalších bodů provedlo následující zásadní rozhodnutí:
- Představenstvo pojišťovny Halali, všeobecná pojišťovna, a.s. se souhlasem zástupců vlastníků a to Mysliveckou radou ČMMJ a INTERLOVem PRAHA, s.r.o připravilo Dohodu o odstoupení ředitele Ing. Antonína Stibůrka z funkce ředitele pojišťovny Halali, všeobecná pojišťovna,a.s. a ukončení jeho pracovního poměru v této pojišťovně. Připravená dohoda byla podepsána zástupci představenstva a Ing. Antonínem Stibůrkem dne 12.9. 2011.
- Odstoupení z funkce ředitele a ukončení pracovního poměru je dohodnuto k 30.9. 2011.
- Představenstvo pojišťovny Halali, všeobecná pojišťovna,a.s. se souhlasem zástupců vlastníků na svém jednání dne 19.9. 2011 jmenovalo od 1.10. 2011 do funkce ředitelky pojišťovny paní Ing. Lenku Zumrovou, se kterou byla podepsána manažerská smlouva s platností od 1.10. 2011.
Představenstvo vyjádřilo na svém zasedání poděkování a vyslovilo uznání odcházejícímu řediteli Ing. Antonínu Stibůrkovi za jeho dlouholetou práci v pojišťovně. Dohoda byla uzavřena ve vzájemné shodě s tím, že dojde k řádnému předání funkce ředitele a Ing. Antonín Stibůrek zůstává členem představenstva Halali, všeobecná pojišťovna ,a.s. do vypršení jeho mandátu, to je do listopadu 2013. Ing. Antonín Stibůrek byl u zakládání naší pojišťovny a řídil její činnost 18 let. Pojišťovna je pro členy ČMMJ jistotou dobrého pojištění při výkonu práva myslivosti a chceme nadále rozšiřovat výhody skupinového pojištění členů ČMMJ a tím i naší pojišťovnu rozvíjet i do budoucna. Chtěl bych jménem představenstva pojišťovny touto formou odcházejícímu řediteli poděkovat za jeho práci a ocenit dosažené výsledky pojišťovny. Zároveň mu popřát hodně zdraví a elánu při příležitosti jeho 65-tých narozenin.
Nově jmenovaná ředitelka Ing. Lenka Zumrová pracovala aktivně v Dozorčí radě ČMMJ a Dozorčí radě pojišťovny Halali. Je dobře obeznámena s činností naší pojišťovny. Profesně je ekonom se širokým přehledem v této oblasti a v poslední době se zaměřovala na problematiku pojišťovnictví. Je aktivní a dlouholetá myslivkyně a tak, je záruka zachování „mysliveckého pojetí“ naší pojišťovny. Na jejím jmenování panovala jednoznačná shoda jak v Myslivecké radě ČMMJ, INTERLOVU PRAHA, s.r.o., tak i v představenstvu Halali, všeobecná pojišťovna, a.s. Přeji jí touto formou hodně pracovních úspěchů v nové funkci a věřím, že pojišťovna pod jejím vedením bude pokračovat v tom dobrém a bude aktivnější vůči našim členům ČMMJ.
Ing. Miroslav Kraus, předseda představenstva Halali,všeobecná pojišťovna,a.s.


Tak uvidíme zda budou i nějaké změny.
dalas
Administrátor
Příspěvky: 3396
Registrován: úte 25.9.2007, 8:08
Bydliště: Brno, honitba Žďársko

Re: Změna v Halali

Příspěvek od dalas »

Leone, co Ty na to? :D
Tikka T3 Varmint 308W, Weatherby Mark V Accumark .300Win. Mag., IZH94 12x76/308W, IZH 27 EM 12x76/12x76, Suhl 150 Standard .22LR
Uživatelský avatar
Leon
Moderátor
Příspěvky: 2773
Registrován: sob 23.9.2006, 16:51
Bydliště: kousek od M.B.

Re: Změna v Halali

Příspěvek od Leon »

ještě něco takového do baráku :lol: :lol: :lol: :lol:
CZ 550 american 308win.
Odpovědět