To, že nemáš Varminta a neumíš střílet z trojnožky ještě neznamená, že to nejde

figi
Příspěvek od vhool »
Sauer 202 Jagdmatch+ swarovski 6-24x50 + harris.....cca 6kg....problem ? Nevladzes nosit vercajk nechod do lesa. Nemozem pochopit nejake bezvyznamne markanty urcujuce kto je a kto neni uvedomely resp. ten správny clovek pohybujuci sa v lese. Ak si budem moct dovolit vzdy inu flintu na kazdy hektar reviru (les, pole) mozno mi dojde pointa tvojho prispevku.Jindrich Camek píše:Ja bych ho teda po lese a na soulacce tahat nechtel . Jeste mne rekni,ze ho mas na trojnozce a strilis zver na tri sta metrua das tomu opravdu korunu
i takovi tu uz byli
Příspěvek od vhool »
tibi ty jeste nemas sveho caddyho na noseni ruznych flint?tibi1 píše:Sauer 202 Jagdmatch+ swarovski 6-24x50 + harris.....cca 6kg....problem ? Nevladzes nosit vercajk nechod do lesa. Nemozem pochopit nejake bezvyznamne markanty urcujuce kto je a kto neni uvedomely resp. ten správny clovek pohybujuci sa v lese. Ak si budem moct dovolit vzdy inu flintu na kazdy hektar reviru (les, pole) mozno mi dojde pointa tvojho prispevku.Jindrich Camek píše:Ja bych ho teda po lese a na soulacce tahat nechtel . Jeste mne rekni,ze ho mas na trojnozce a strilis zver na tri sta metrua das tomu opravdu korunu
i takovi tu uz byli
mohl by jsi prosím upřesnit, co tím myslíš ?vhool píše:to dalas,ano spoustak je u rem jednoduchy ale v jednoduchosti je krasa ... a hlavne neni nachylny k tomu ze spusti sam od sebe pri natazenem stechru v pripade necistot ve spoustovem mechanismu a odjisteni (pokud nemas na cz 550 tripolohovou pojistku).
Příspěvek od vhool »
Příspěvek od vhool »
nooo to ani CZ 550 nevybijes pokud nemas provedeni s tripolohovou pojistkoudalas píše:figi, máš tu Tikku s napínákem nebo bez? V čem je konkrétně ta slabina zajištění. Jediný co mě napadá, že navybiješ při zajištěné zbrani.
Příspěvek od vhool »
v podstate s zadnym REM 700 neudelas chybu,neni to sice zadny luxus ale jsou to delnici lesa a spolehlivost u tehle rady je uz skoro legendou ...Marpie píše:A co Remington 700 BDL? Ten na tom bude s kvalitou jak? Na něj jsem obdivně koukal už kdysi dávno v Katalogu Kettner 94/95 který mám dodnes doma a občas se v něm kochám.
Bez napínáčku, ale ten nemá vliv.dalas píše:figi, máš tu Tikku s napínákem nebo bez? V čem je konkrétně ta slabina zajištění. Jediný co mě napadá, že navybiješ při zajištěné zbrani.
Příspěvek od vhool »