,
 ,

..... To "živočišné" proti běhavce.....
  ..... To "živočišné" proti běhavce.....  
   Jinak nevylučuji, že to může fungovat..... jen jsem se s tím dosud nesetkal.
    Jinak nevylučuji, že to může fungovat..... jen jsem se s tím dosud nesetkal. .Kdysi jako malý chlapec jsem s rodiči jezdil k vzdáleným příbuzným a mně tam zajímalo jejich hospodářství. Pán když vyděl muj zájem ,vzal trochu uhlí a hodil ho praseti a povídá ,vidíš my krmíme prase uhlím
 .Kdysi jako malý chlapec jsem s rodiči jezdil k vzdáleným příbuzným a mně tam zajímalo jejich hospodářství. Pán když vyděl muj zájem ,vzal trochu uhlí a hodil ho praseti a povídá ,vidíš my krmíme prase uhlím  Prase skutečně uhlí okamžitě skonzumovalo. Od té doby jsem furt chtěl přikrmovat čuníka uhlím
 Prase skutečně uhlí okamžitě skonzumovalo. Od té doby jsem furt chtěl přikrmovat čuníka uhlím   Pak mi teprv bylo vysvětleno že ho dostává jen občas trochu pro chut a na trávení
 Pak mi teprv bylo vysvětleno že ho dostává jen občas trochu pro chut a na tráveníPříspěvek od milan-sparta »

. Jinak opravdu ani nečekám, že prase nějaké na hromadě ulovím, přes zimu nám tu jenom přecházejí a než to najdou, už tím bude nakrmené srnčí a na krmelišti nebude nic
. Jinak opravdu ani nečekám, že prase nějaké na hromadě ulovím, přes zimu nám tu jenom přecházejí a než to najdou, už tím bude nakrmené srnčí a na krmelišti nebude nic