Je to absolútne vec vkusu a návyku na daný systém. Na M98 cz 550 som si musel dávať veľmi pozor na nehlučné odistenie . Teraz už nemusím

Příspěvek od Jan Franěk »

Ve své podstatě je to spíš otázka pro Arms-cz, co jsou schopni dovézt. Tady to u nás nikdo přemontovávat zřejmě nebude. Pokud standardně model Elegance kanylu nemá, je to otázka zvláštní objednávky a rovněž i ceny. Proto by jsi měl lepší variantu model Highland, což je i můj favorit po Steyr Mannlicher classic mountain light. To je pro mě symbol dokonalosti a elegance v podání klasické kulovnice.Jan Franěk píše:OK. Díky. A u Sauera 202 Elegance by ta 60cm klasicá kulatá hlaveň měla jít vyměnit za 60cm dlouhou kanelovanou hlaveň ne?
 .
 .Příspěvek od Jan Franěk »

Třeba jako na Rossleru, Mauseru, Blaseru? To je nějaká blbost ne? Já myslel, že si vyberu hlaveň jakou budu chtít (třeba kanelovanou 56 nebo 60 cm dlouhou), třeba v 7x64, budu s ní lovit několik let, budu chtít zkusit 8x57 (hlaveň klasická kulatá délky 51cm), tak koupím tu a jednoduše ji vyměním. Tak jak to teda je? Uživatelé Sauera 202 a vy zkušenější, osvětlete mi to.
  Třeba jako na Rossleru, Mauseru, Blaseru? To je nějaká blbost ne? Já myslel, že si vyberu hlaveň jakou budu chtít (třeba kanelovanou 56 nebo 60 cm dlouhou), třeba v 7x64, budu s ní lovit několik let, budu chtít zkusit 8x57 (hlaveň klasická kulatá délky 51cm), tak koupím tu a jednoduše ji vyměním. Tak jak to teda je? Uživatelé Sauera 202 a vy zkušenější, osvětlete mi to.