Foxterier
Re: Foxterier
a pak věřte že máte psa s PP:-) dostanete to řízlý čímkoli co je tvarově a barevně nejblíž 

ZKM 456
Fabarm Elos C
Beretta 682 special skeet (bez gold a bez E)
W-Vanguard, .308W, 4-16x50 Vortex PST
Fabarm Elos C
- Daniel Vyoral
- Pravidelný diskutér
Tak u téhle fotky jsem se fakt dobře pobavil 

- Daniel Vyoral
- Pravidelný diskutér
Mě snad jenom napadá, že museli vyrůstat spolu a být spolu od malička, jak to někdy bývá třeba u koček a psů. Jinak snad opravdu nevím 

s foxteriérem to nemá nic společného, spiš bych to viděl na jacka.. ale jinak hustý 

Chlapi, víte jakej to bude výbornej norník?! 

hárat to bude jen jednou ročně a budete dostávat peníze za nácvik bezkontaktního norování když ho půjčíte do klece při norovačkách 
samý výhody

samý výhody

ZKM 456
Fabarm Elos C
Fabarm Elos C
tak už se to blíží foxa by okolo 3.8. měla mít menší rodinku.........jsme v očekávání.
jak budou dám inzerát.jsem zvědav první štěnata.tak sem se chtěl pochlubit 

Zdravím, tak po dlouhém boji doma.(Né že bych neměl hlavní slovo.Pokuť je ženuška v lázních jsem doma bůh.
) Si mohu pořídit kamoše do lesa. A i když ještě bojuji vyhrává JGT a FHl. Jen by mě zajímalo kolik je taková cena FHl bratru. A zda jsou ještě lovecky vedený. I když si myslím, že JGT je taková jistota 

Lovu zdar Milan
"Nikdy nestřílej na hlavu jelena, ale na komoru....a srdce nechť se Ti při tom svírá strachem i žadostí. ..... a paroží jelena ukládej tak, jak korunu zabitého krále."
"Nikdy nestřílej na hlavu jelena, ale na komoru....a srdce nechť se Ti při tom svírá strachem i žadostí. ..... a paroží jelena ukládej tak, jak korunu zabitého krále."
- Daniel Vyoral
- Pravidelný diskutér
Podle mého jsou foxli oproti jagošům rozumnější a vyrovnanější a nemusíš po naháňce čekat další hodinu nebo den až si rozmyslí, že ho už nebaví lovit. Nechci hanit jagoše, všichni takoví nejsou, ale jsou to prostě lovci a svou práci si odvedou. U těch foxlů je zase problém, že musíš vybrat dobrou chovku, která fakt pracuje a je jich v ČR opravdu málo. Kdyby jsi chtěl doporučit, tak ti kdyžtak písnu do zpráv o které se jedná.
Tak jestli mohu Danieli poprosit pošlete. Bo jsem hledal ale nějak to nepoznám. Děkuji moc 

Lovu zdar Milan
tak s foxlama mam jen ty nej skušenosti měl sem v rukach jich vcelku dost a co pes to jina povaha ale lovci jsou to dobři a jak tu bylo psano neměl sem problem na nahaňkach že bych se vracel domu bez psu po každe leči se psi vraceli s lovci takže vřele doporučuji !!
-
- Pravidelný diskutér
Kolegové, ještě to tady nezaznělo. Jak snáší hladkofoxl pobyt venku v kotci? (samozřejmě s dobrou zateplenou boudou)
Sauer 202 Stutzen 308 W, Zeiss Victory Varipoint 2,5-10x50, Patterdale terrier
Climber - Hladkosrstý foxteriér nieje krátkosrstý ,jeho srsť je len mierne kratšia ako u kopovov ; takže pri celoročnom vonkajšom ustajnení nie je ani v zime pri zateplenej búde žiaden problém. 

308 Win.;223 Rem.;22 l.r. .