Ale funkčně bez problémú,u Motive obšlehli kladky od Assassina,jsem se smál,stejná kladka..,jen udělali složitější změnu nátahu,Assassin má posuvný měsíček a Bear zase musí měnit moduly
 Ale funkčně bez problémú,u Motive obšlehli kladky od Assassina,jsem se smál,stejná kladka..,jen udělali složitější změnu nátahu,Assassin má posuvný měsíček a Bear zase musí měnit moduly  
 Jinak ramena která měknou obecně nepraskají

a draze zaplaceny ... nicmene ja osobne jsem rad ze sli touhle osvedcenou cestou a nevymysleli nejake vlastni zverstvo ...
 a draze zaplaceny ... nicmene ja osobne jsem rad ze sli touhle osvedcenou cestou a nevymysleli nejake vlastni zverstvo ... Ty luky jsem nikdy na vlastni oci nevidel, a uprimne se o ne zas tak moc nezajimal. I kdyz Experience se mi moc libi. Ja jsem sice takovy "Bear forever ..",ale Experience bych z okna nevyhodil, kdybych ho dostal
 Ty luky jsem nikdy na vlastni oci nevidel, a uprimne se o ne zas tak moc nezajimal. I kdyz Experience se mi moc libi. Ja jsem sice takovy "Bear forever ..",ale Experience bych z okna nevyhodil, kdybych ho dostal 
 )
)Příspěvek od vincenzokr »
Zpět na „Mechanické zbraně, vzduchovky, větrovky“