Sig swiss arms
Sig swiss arms
Zdravím dostala sa mi do ruky guľovnica Sig swiss arms precision mod. 98 v kalibry .30-06 Spr. Poznáte niekto túto značku? Kedy sa vyrábala aká je jej kvalita? Proste váš názor. Google mi v tomto prípade nepomohol. Za každé info vopred ďakujem.
Re: Sig swiss arms
Ja ju mam v kalibri 7x64. Je to veľmi presná zbraň, hodná mena svojho výrobcu. Vyrábala s v 90-tých rokoch minulého storočia. Má možnosť výmeny hlavní, vynímateľný kovový zásobník, trojpolohovú poistku na pravej strane púzra záveru, francúzsky napinák, ale aj bez napináku má výbornú jemnú, štelovateľnú spúšť.. Má asi 3 verzie pažbenia. Plast,drevenú americkú pažbu a drevenú pažbu na spôsob kaprieho chrbta - bavarian. Hlaveň má dlhú cca 57 cm. Trošku sa mi zdá ťažšia, ale je to asi tým, že má dosť masívnu hlaveň. V USA si ju veľmi cenia a pochvaľujú. Ja tam pokladná za pušku vyššej triedy. Je to proste SIG.
Ďakujem za referencie. Už je doma a podľa mňa je super. Hlavne sa mi páči chod záveru. Moja má drevenú americkú pažbu.
- Choochoo007
- Zkušený diskutér
Jaky je rozdil mezi mod.98 a modelem SHR 970?
Myslivost se scvrkává na sezení u hromady žrádla a natláčky, kdy se bezhlavě pálí po všem[figi]