Sig swiss arms

Vše o kulovnicích a malorážkách
Odpovědět
Jaciman
Nový návštěvník

Sig swiss arms

Příspěvek od Jaciman »

Zdravím dostala sa mi do ruky guľovnica Sig swiss arms precision mod. 98 v kalibry .30-06 Spr. Poznáte niekto túto značku? Kedy sa vyrábala aká je jej kvalita? Proste váš názor. Google mi v tomto prípade nepomohol. Za každé info vopred ďakujem.
frenki
Nový návštěvník

Re: Sig swiss arms

Příspěvek od frenki »

Ja ju mam v kalibri 7x64. Je to veľmi presná zbraň, hodná mena svojho výrobcu. Vyrábala s v 90-tých rokoch minulého storočia. Má možnosť výmeny hlavní, vynímateľný kovový zásobník, trojpolohovú poistku na pravej strane púzra záveru, francúzsky napinák, ale aj bez napináku má výbornú jemnú, štelovateľnú spúšť.. Má asi 3 verzie pažbenia. Plast,drevenú americkú pažbu a drevenú pažbu na spôsob kaprieho chrbta - bavarian. Hlaveň má dlhú cca 57 cm. Trošku sa mi zdá ťažšia, ale je to asi tým, že má dosť masívnu hlaveň. V USA si ju veľmi cenia a pochvaľujú. Ja tam pokladná za pušku vyššej triedy. Je to proste SIG.
Jaciman
Nový návštěvník

Příspěvek od Jaciman »

Ďakujem za referencie. Už je doma a podľa mňa je super. Hlavne sa mi páči chod záveru. Moja má drevenú americkú pažbu.
Choochoo007
Zkušený diskutér

Příspěvek od Choochoo007 »

Jaky je rozdil mezi mod.98 a modelem SHR 970?
Myslivost se scvrkává na sezení u hromady žrádla a natláčky, kdy se bezhlavě pálí po všem[figi]
Odpovědět