Ono to nebude zas až tak jednoduchý "prodat starou".... Znám pár chlapů, co by ji rádi prodali ale furt se tý báby nemůžou zbavit....

tu moji bych neprodal.
 tu moji bych neprodal. Táta s ní (CZ 550lux) má už pěkných pár set ran za sebou a s flintou nebyl jediný problém
 Táta s ní (CZ 550lux) má už pěkných pár set ran za sebou a s flintou nebyl jediný problém   
  To radši IŽ protože u té vím, že vydrží všechno a když ne, tak ji vyhodím a nebude mi jí líto. Já myslím, že CZUB je takový zlatý střed - nenadchne, ale ani neurazí
  To radši IŽ protože u té vím, že vydrží všechno a když ne, tak ji vyhodím a nebude mi jí líto. Já myslím, že CZUB je takový zlatý střed - nenadchne, ale ani neurazí  
 S tou novou flintou jsem se ještě nepotkal ale myslím si, že kvůli jedné flintě která se prostě hóódně nepovedla není potřeba zanevřít na celou zbrojovku, toť můj skromný názor
  S tou novou flintou jsem se ještě nepotkal ale myslím si, že kvůli jedné flintě která se prostě hóódně nepovedla není potřeba zanevřít na celou zbrojovku, toť můj skromný názor  

Říkám, znám dost lidí s "čézetkou" a nikdo nenadával, až na pár drobností bezproblémové flinty....
 Říkám, znám dost lidí s "čézetkou" a nikdo nenadával, až na pár drobností bezproblémové flinty....Tak to je dlhodobý a hlbokozakorenený problém s čias socializmu.Kúpil si?bud rád že máš.Stále v tom žijú akoby na veci boli poradovníky ako kedysi v stavebninách a na škodu favorit.No doba sa mení a musia si to uvedomit aj v CZUB.Pokial TIKA,REMINGTON,HOWA a íní pošlú svoj výrobok na dialku,kludne aj cez oceán slúži k spokojnosti nieje o čom.Na mojej novej CZ550 a stejne aj vzduchovke slavia 631 je černenie viac ako podpriemerné,akoby riedke,hrdza preskakuje hocikedy s to myslím že s ich údržbou to preháňam.Nekúpim už nič radšej 100-200 eur dohodím a kúpim inéFrantišek Fořt píše:Některé prvky české povahy prostě nikdy nepochopím. Spousta na CZUB nadává (oprávněně) a další část bere ty neustálé problémy jako "normální" a jsou "vděční", že někdo opraví závadu na pušce. Přesto to lidi pořád kupují.
CZUB je nechutný podnik po všech stránkách, ať už se jedná o lovecké zbraně nebo třeba o CZ805. Je to všude stejné, chyby, vady, problémy, neotestované produkty honem na trh či armádě. A ty chyby jsou všude jinde kromě těch zmetků. Však to otestujeme na spotřebitelích/uživatelích v praxi.
Dokud to lidi nepřestanou kupovat a jiným přístupem aspoň průměrně náročného zákazníka nedonutí ty darebáky ke změně chování a výroby, nic se nezmění.
Co znám, tak nikdo, kdo má trochu požadavky, žádnou zbraň CZUB nemá. A jak sleduju jejich "novou" řadu kulovnic a vše, co se s tím pojí, tak ani mít nebude.
 .
. 
 Time ono těch 557 moc zatím nebude díky tomu přístupu co mají k zákazníkůmTim píše:No, jestli možná to kvantum dotazů není proto, že je jich mezi našimi myslivci opravdu hodněŘíkám, znám dost lidí s "čézetkou" a nikdo nenadával, až na pár drobností bezproblémové flinty....
 jinak já 550 mám a už má dost nastříleno a šlape bez problému a nerezne
  jinak já 550 mám a už má dost nastříleno a šlape bez problému a nerezne Teď už jsem doma. No, jestli je to problém celé série, měla by se k tomu zbrojovka postavit čelem a opravit všechny.
   Teď už jsem doma. No, jestli je to problém celé série, měla by se k tomu zbrojovka postavit čelem a opravit všechny.