Příspěvek od Patrik-30-06 »
Příspěvek od argonaut2006 »
Prosim te Lukajs nenech se unest treba prave takovymto příspěvkem zajdi si nekde do kramu kde maji CZ550 i Titana 6 nebo dalsi ktere mas ve vyberu v klidu si ty zbrane prohledni myslim ze sam poznas rozdil v bazarech je rozhodne na prodej vic 550 nez titanu na myslivecke ucely ti budou urcite stacit obe ale rikam nejlepsi je si ty zbrane prohlednou a osahat ja se nedavno rozhodoval stejne jako ty nad mou prvni kulovnici hlavu jsem z toho mel pekne zamotanou ale sveho rozhodnuti rozhodne nelituji proste si je sam prohledni a sam se rozhodni bude to tvoje zbranmilan píše:TO lukasj
pokud sis vybral RT, tak v této kategorii ti doporučuji jít radši do brodské 550ky (zajet si do Brodu vybrat).
Kvalita lepší, vymněnitelnost hlavně za rozumný peníz a náhradní díly bez problémů.
Dej přednost osvědčenému systému. V batzarech je TR zbraní na prodej hafo - proč se jich asi lidi zbavují?
Nejlepší obrázek si člověk udělá, pokud všechny ty kvéry veme do ruky...Lukajs píše:Projel jsem snad uplne vsechno o CZ a udelal jsem si vlastni obrazek ..