Příspěvek od SamanFalco »
To že něco neumíš, neznamená, že to nejde. Každý se musí rozhodnout sám, co chce riskovat a co ne. Jsou věci, co bych z USA neobjednal a zase jiný, který bych u nás nikdy nekoupil. Co se ale týče tvýho postupu po dodání do ČR, tak trochu kecáš - celní deklaraci za mě dělá taky ČP a záleží na celním úřadě na co clo dá a na co ne. Zažil jsem ho zatím jen jednou a dokonce u balíku za 900 dolarů jsem platil jen DPH. A myslím, že i když to sem umíme dostat za polovičku, není to důvod, abysme to nabízeli na aukru. To by totiž mj. znamenalo porušení podmínky celní deklarace...SamanFalco píše:Komu není rady...tomu není pomoci...dělejte jak myslíte, já neřekl ani slovo o jejich kvalitě..dobrý jsou
...Jinak vy by jste si asi měl najít pořádného prodejce, který vám reklamaci vyřídí, a ne živit šejdíře...tak proč, když je dokážete nový sehnat za 2000, je nevozíte a neprodáváte za 3000 na aukru...
![]()
![]()
když to není problém... Jinak nechápu, jak můžete někomu vůbec radit kupovat boty přes net - když vidím sebe v krámě kolik typů a střihů bot vyzkoušim než najdu pořádný co padnou...
hodně štěstí
A když jo tak pro koho..... no pro kamarády a bez provize....že joA myslím, že i když to sem umíme dostat za polovičku, není to důvod, abysme to nabízeli na aukru. To by totiž mj. znamenalo porušení podmínky celní deklarace...
Příspěvek od lada barvar »