Musím říct, že je to super. Jen mi nějak trošku nesedí ten přechod z černého puzdra hned v stříbrný lauf. Nemělo by to pouzdro být taky stříbrné? Já se v tem až tak nevyznám.
Jinak to dřevo vypadá moc dobře. až bude u Eda tak se na něj přijedu mrknout, protože opravdu z toho bude zázrak
Jo ale já nejsem vyhraněnej, prostě se mi líbí dokonalé věci a zbraně zvlášť a obzvlášť ty dlouhé.
...hele nebyl jsi vloni v prosinci v Jizerkách na naháňce....?
Každá hodina, strávená na tomto fóru, je ničím proti vteřině strávené v lese.
Umění není něco "zabít", ale nechat žít...
VHOOLE, nebude se ta nerez při měsíčku moc lesknout? Jinak opravdu krásný dřevo, vlastně celkově krásný. Nechceš potom někdy ukázat nástřelku třeba na 200m? Určitě nebudu sám, koho bude zajímat přesnost této zbraně. Opravdu moooooooc hezký!
to steyer: ne na nahanky chodim pouze k nam a to jen z povinnosti muj nazor na nahanky a podobne akce je tu na foru dost znam
to us optics: neboj pochlubim se,jsem v tomto smeru vejtaha kdyz stihnu zkusebnu tak ji beru na sraz
Velice pěkná další "úchylka". Pouze ten blýskavý lauf nelahodí mému oku, ale jinak super. již jsem zvědavý na poznatky z praxe. Tak si jí chlape jen v dobrém u?ij.
vhoole: blahopreju!!! moc nadherny drevo! jsem stara konzerva, tak bych jenom pouzil trochu "cerny" moc se mi libilo steyerovo prani do vinku, tak se pripojuju
Taky se připojuji ke gratulacím, co je to na levé straně závěru vzadu za světlou plo?ku nebo to je cedulka ještě od L. Walthera? a jakou jsi dělal spáru v zádlabu v předpažbí kolem hlavně - vypadá to, že ses toho nebál
To Vhool:
..s tou naháňkou to takeuj easy, znám tvůj postoj k naháňkám a podobným vopičárnám z fóra, ale zmátla mě fotka tvojí káry v příslušným fóru, páč u nás byl loni jeden můj známej, co má revír někde poblí? tvojeho a přijeli s jedním jeho kamarádem podobným vozem - takže tak.
Každá hodina, strávená na tomto fóru, je ničím proti vteřině strávené v lese.
Umění není něco "zabít", ale nechat žít...