Fotky našich loveckých zbraní
-
vhool
Musím říct, že je to super. Jen mi nějak trošku nesedí ten přechod z černého puzdra hned v stříbrný lauf. Nemělo by to pouzdro být taky stříbrné? Já se v tem až tak nevyznám.
Jinak to dřevo vypadá moc dobře. až bude u Eda tak se na něj přijedu mrknout, protože opravdu z toho bude zázrak
O rameno bych se až tak nebál
Jinak to dřevo vypadá moc dobře. až bude u Eda tak se na něj přijedu mrknout, protože opravdu z toho bude zázrak
O rameno bych se až tak nebál
CZ 550, 308 Win. / CZ 527 Varmint 223Rem / CZ 550 300WinMag / BO 98 9,3x62
ZG 47 8x57 JS / ZBK 110, 5,6x50 RM + 12x70 / ZP 16x70 / IŽH-27EM-1C 12x70
ZG 47 8x57 JS / ZBK 110, 5,6x50 RM + 12x70 / ZP 16x70 / IŽH-27EM-1C 12x70
-
vhool
-
František Fořt
- Věčnej rejpal ;-)
-
vhool
8x64
VHOOLE, nebude se ta nerez při měsíčku moc lesknout?
Jinak opravdu krásný dřevo, vlastně celkově krásný. Nechceš potom někdy ukázat nástřelku třeba na 200m? Určitě nebudu sám, koho bude zajímat přesnost této zbraně. Opravdu moooooooc hezký! 
PRVNÍ RÁNA MUSÍ JÍT vždy TAM KAM MÁ!
-
vhool
To Vhool:
..s tou naháňkou to takeuj easy, znám tvůj postoj k naháňkám a podobným vopičárnám z fóra, ale zmátla mě fotka tvojí káry v příslušným fóru, páč u nás byl loni jeden můj známej, co má revír někde poblí? tvojeho a přijeli s jedním jeho kamarádem podobným vozem - takže tak.
..s tou naháňkou to takeuj easy, znám tvůj postoj k naháňkám a podobným vopičárnám z fóra, ale zmátla mě fotka tvojí káry v příslušným fóru, páč u nás byl loni jeden můj známej, co má revír někde poblí? tvojeho a přijeli s jedním jeho kamarádem podobným vozem - takže tak.
Každá hodina, strávená na tomto fóru, je ničím proti vteřině strávené v lese.
Umění není něco "zabít", ale nechat žít...
Umění není něco "zabít", ale nechat žít...