TIKKA VARMINT STAINLESS
Jo po 5 ranach uz je teplejsi. Je to tak spis na 3 rane polozky. Prumer hlavne na konci je 15mm.
Zatimco varmint ma cca 20mm na konci. To uz je jine kafe.
Zatimco varmint ma cca 20mm na konci. To uz je jine kafe.
Naposledy upravil(a) Andy dne stř 18.10.2006, 21:47, celkem upraveno 1 x.
-
- Administrátor
když jsem si tuto Tikku koupil, tak jeden kolega o ní pohrdlivě prohlásil, že je to leženářská trubka, a že to vypadá.....atd. když jsem mu pak ale ukázal nástřel na 100m (dle mého dost mizerný) tak prohlásil, až to nepřeháním, že komora není krabička od sirek. Hrdě nosí rezavé, o?oupané a obouchané ZH, čím? připomíná tradice
Chlapi, klidně s tím choďte, a pokud někdo má remcy, tak se vymluvte, že na lepší nemáte prachy.
Ta pažba je dvakrát praktická. Jednak je naprosto imunní na podmínky a za druhé je lehká, takže váha celé flinty nevybočuje z normálu. (ruskej kulobrok je tě??í) Tě?i?tě je vpředu, a kdo sportovně střílí, ví jaká je to výhoda. V .308 bych do pažby žádný záva?í nedával. Ten zpětný ráz je naprosto v poho. Černá barva pažby mě nevadí. Prostě nic neskrývá. Víc by mě vadila plastová imitace dřeva. To je trochu použový. Původně jsem šel pro Remingtona. V prodejně mě zlomili na tuhle Tikku a dnes je chválím kudy chodím.

Chlapi, klidně s tím choďte, a pokud někdo má remcy, tak se vymluvte, že na lepší nemáte prachy.
Ta pažba je dvakrát praktická. Jednak je naprosto imunní na podmínky a za druhé je lehká, takže váha celé flinty nevybočuje z normálu. (ruskej kulobrok je tě??í) Tě?i?tě je vpředu, a kdo sportovně střílí, ví jaká je to výhoda. V .308 bych do pažby žádný záva?í nedával. Ten zpětný ráz je naprosto v poho. Černá barva pažby mě nevadí. Prostě nic neskrývá. Víc by mě vadila plastová imitace dřeva. To je trochu použový. Původně jsem šel pro Remingtona. V prodejně mě zlomili na tuhle Tikku a dnes je chválím kudy chodím.
Tikka T3 Varmint 308W, Weatherby Mark V Accumark .300Win. Mag., IZH94 12x76/308W, IZH 27 EM 12x76/12x76, Suhl 150 Standard .22LR
-
- Věčnej rejpal ;-)
Ten nástřel z té pušky k rajčatům, jak správně uzavřel Alda, je více než mizerný. Celkově je to mizerné, puška vypadá pří?erně a ještě ke všemu střílí za roh. O tradicích nemluvě. příště si k Edovi vezmu ZH a ukážu mu, jak se střílí.
Zítra jdu na naháňku, až milovníci rádobytradic uvidí, z čím vylezu z auta, tak se poserou. Myslím, že ale nikdo nic neřekne ..... Raději....
Zítra jdu na naháňku, až milovníci rádobytradic uvidí, z čím vylezu z auta, tak se poserou. Myslím, že ale nikdo nic neřekne ..... Raději....

-
- Pravidelný diskutér