V?em přeji krásné pro?ití vánočních svátků a v novém roce hlavně to zdraví, protože bez něj se do lesa nedostanete no ještě nějaké pěkné myslivecké zážitky.
V?em pisatelům a čitatelům fóra přeji příjemné pro?ití Vánočních svátků. Do nového roku 2008 Vám přeji mnoho štěstí a hlavně zdraví. Dále přeji jeho poklidný průběh, aby nám vycházely alespoň naše základní cíle, předsevzetí a veškeré naše vztahy.
Do myslivosti Vám všem přeji plno loveckých zážitků, ale také, abychom si uvědomili, že nejsme jen lovci, ale i myslivci. Proto Vám přeji pýli v přikrmování zvěři a budování naší myslivosti.
Dále doufám, že si všichni z našich teplých domovů připomeneme na jisté strádání zvěři a pomůžeme jim v dne?ní pro ni kru?ných chvílích.
K tomu všemu Vám ještě jednou přeji mnoho pýle a výdrže.
Rovněž se připojuji s přáním krásných Vánoc. Dále všem na tomto fóru přeji všechno nejlepší, hodně zdraví a mnoho hezkých mysliveckých zážitků i v novém roce 2008. Myslivosti Zdar ! Honza.
to andy & all : mam jiz k foru dosti osobni vztah a diky nemu jsem poznal osobne lidi kteri mi prirostli k srdci svym pristupem k nasi spolecne vasni at jiz strelecke nebo v oblasti myslivosti.bylo by vecna skoda kdyby se to zde zvrhlo do prazdneho tlachani a vzajemneho napadani.pro mne osobne je toto forum prinosem a doufam ze zustane i v pristim roce....
timto take dekuji VSEM prispevatelum i mlcicim clenum,ze respektuji pravidla tohoto fora a obcasne vystrelky se vice mene vyresi slusnou formou.doufam take ze se bude pokracovat v setkanich ktera se jiz dve uskutecnila a doufam ze se uskutecni dalsi....
chtel bych zde obzvlaste podekovat figimu za velkou pomoc pri organizaci srazu i za vecne prispevky,aldovy za dohled nad mysl.mluvou a opravdu bezvadnych i poucnych clanecku,edovi za to ze obcas udela bubaka kdyz je to treba ale zaroven umi i vecne a slusne prispivat,shivovi za pohled z jineho uhlu a hlavne za opravdu odborne a trpelive vysvetleni z oboru zbrani a munice,to plati i pro wetdoga ktery jiz sve znalosti take dal do "placu",precechtela za lekce z diplomacie a znalosti oboru myslivosti,frantisku fortovi za jeho trefne komentare a mnoha dalsim kteri chteji udrzet toto forum na slusne urovni a radi se podeli o sve zkusenosti s ostatnimi....
Tak jsem se zprvu nechtěl připojovat ke všeobecným přáním (protože nemám rád svátky a oslavy), ale shora uvedené příspěvky jsou formulovány tak, jak to cítím i já a tak bych bych přeci jen všem popřál hlavně zdraví.
PS: už se těším na jarní setkání - doufám že se něco konat bude.
Já naopak miluju všechny svátky a oslavy.
Tak vám všem přeju Hodně štěstí,hodně zdraví,du?evní vyrovnanost,tukovou izolaci,alkoholickou impregnaci,sexuální nadprodukci,optimistický světový názor a splnění tajných i veřejných přání v nastávajícím roce2008
p.s. včera mi dcera oznámila,že se stávám dědečkem čekatelem
Mnoho štěstí a zdraví v novém roce 2008 všem učastníkům fora i jejich rodinám, mnoho krásných loveckých zážitků a co nejméně faktoru škodících myslivosti přeji ze srdce Matel.cz
Bo 98 308W Meopta 2100 7*50 + Pard 008
Iž 27 16/70,9,3x72R; SVT 40; SA 58
Iž 58 16/70; Iž MP 153 12/76,
ZKM 456 mod4 .22 Long Rifle
STAR B, TT33, Husgwarna 1907, CZ 83 7,65Br, CZ 75
Carl gustav M96 6,5x55SE, Mosin 1891/30
Pozdě za to se omlouvám, ale přejí Vám všem kamarádům v zeleném hodně úspěchů osobních i pracovních v roce 2008. A neodpustím si jednu glosu, aby ten náš kůň táhl tu káru s českou myslivostí co nejdál tak jak nám ká?ou naše myslivecká srdce. Martin