Stránka 2 z 2
					
				Re: Konzerva
				Napsal: úte 05.3.2019, 22:06
				od Leon
				Namel to a zavař to podle toho co píšu a nic nenajdeš  

  Upéct to před zavařením můžeš taky je to pak jiná chuť. 
https://www.sezamshop.cz/cz-detail-6613 ... re-91.html 
			
					
				Re: Konzerva
				Napsal: úte 16.2.2021, 22:28
				od Michal_123
				Zkoušel jsem prvně v životě udělat lančmít. A to podle následujícího borce:
https://www.youtube.com/watch?v=j1ylAVLMfQU
Je to recept na originál komunistický lančmít.
Přiznám se, že jsem lančmít na zkoušku udělal z domácího čuníka 

 , a ne do konzervy, ale do skleniček.
Zkouška dopadla skvěle. Doporučuji!
 
			
					
				Re: Konzerva
				Napsal: stř 17.2.2021, 21:18
				od Bord
				Michale slintám na klávesnici 

 
			
					
				Re: Konzerva
				Napsal: čtv 18.2.2021, 20:00
				od Michal_123
				Borde, dělal jsem něco podobného prvně v životě a dopadlo to dobře.
Jo a ten maník co natočil předmětné video je přesně ten typ, kterého to naprosto jistě baví 

Koukni třeba, jak dělá guláš nebo tousty  

 
			
					
				Re: Konzerva
				Napsal: pát 19.2.2021, 20:35
				od Bord
				Něco jsem od něj viděl.Dokud jme chovali prase tak ořez a kousky masa jsme upekli v troubě dali do sklenic přidali štávu z výpeku trochu vařenejch rozemletech kůží a zavařit.Mňamka 

 
			
					
				Re: Konzerva
				Napsal: čtv 01.4.2021, 13:49
				od cobaj
				Leon píše: ↑úte 19.2.2019, 0:12
Nevím co máš přesně na mysli já do konzerv dávám odřezky k tomu přidám bůček plecko a kousek kůže z vepřového  přece  nebudu dávat kotlety kýtu nebo krkovici do konzervy  

 Nebo jestli ti vadí ty blanky  v mase které v konzervě nenajdeš  tak to můžeš ještě předpéct ale hlavně bez cibule  
 
 
S cibulí je nejaky problem ohledne trvanlivosti nebo je jiny duvod?
M