TIKKA T3
V rubrice foto našich zbraní jsou vidět lícnice, kterými jsem opatřil své flinty. Lícnice jsou výškově stavitelné a tzv."upravené na mou hubu".
Zásah do pažby jsou jen dva otvory průměru 7mm.
Nevyvaruji se občas různých připomínek od kolegů, ale od dob, kdy lícnice používám se přesnost zásahů neuvěřitelně zlepšila.
Zásah do pažby jsou jen dva otvory průměru 7mm.
Nevyvaruji se občas různých připomínek od kolegů, ale od dob, kdy lícnice používám se přesnost zásahů neuvěřitelně zlepšila.
TIKKA T3 HUNTER
je to ta najlepsia puska za normalne peniaze polujem s nou 3 roky a nemam na nu ziadne vyhrady,nizky chrbat som neriesil licnicou ale som si dal vyrobit pazbu s vysokym chrbatom do puskohladu
- Choochoo007
- Zkušený diskutér
- Choochoo007
- Zkušený diskutér
Největší vůli má,když je závěr vyta?ený.V této poloze je jasné,že jakási vůle je vždycky,ale myslím si,že je to až moc.Takovou vůli nemá ani moje skoro 30let stará ZKK601.Po uzavření náboje do komory je to samořejmě lepší,na funkci to nemá prej vliv,ale i tak si myslím,že by závěr měl držet líp.než jsem si objednal tuto,tak jsem měl několik Tikk v ruce a u těch závěr takovou vůli něměl.
Další věc,co jsem byl překvapený.puškař chtěl vy?rubovat 4?roubky,co jsou nahoře na pouzdře pro uchycení li?ty.Bez problémů šel jeden,zbytek se bude muset asi odvrtat,protože jsou vyrobené snad z nějakého měkkého materiálu a vůbec nešli ven.
Nevím,mám z kvality té flinty trošku smí?ené pocity.
P.S. Zbraním až tak moc nerozumím,jsem bězný uživatel.
Další věc,co jsem byl překvapený.puškař chtěl vy?rubovat 4?roubky,co jsou nahoře na pouzdře pro uchycení li?ty.Bez problémů šel jeden,zbytek se bude muset asi odvrtat,protože jsou vyrobené snad z nějakého měkkého materiálu a vůbec nešli ven.
Nevím,mám z kvality té flinty trošku smí?ené pocity.
P.S. Zbraním až tak moc nerozumím,jsem bězný uživatel.
-
- Nový návštěvník