no tak co jsem to jen tak hodil do kalkulátoru tak by se onv posunula na nějakých 140m což na 21.1g

knedlík je víc než slušný to už se nechá použít jako 9,3x62 z Vlašimi což je hodně pěkný. ha chrobák v hlavě
 knedlík je víc než slušný to už se nechá použít jako 9,3x62 z Vlašimi což je hodně pěkný. ha chrobák v hlavě  

těžko říct, ale příjemná střelba to asi moc nebude.
  těžko říct, ale příjemná střelba to asi moc nebude. Starou flintu bych nesháněl jedno ZKK 601 v 243 Win leží u známého ve skříni, takže jedině že bych to chtěl postavit na zásobníkové CZ 537 nebo 550, ale to nevím jestli by bylo jednodušší nebo složitější než u ZKK 601
  Starou flintu bych nesháněl jedno ZKK 601 v 243 Win leží u známého ve skříni, takže jedině že bych to chtěl postavit na zásobníkové CZ 537 nebo 550, ale to nevím jestli by bylo jednodušší nebo složitější než u ZKK 601  . Navíc nejsem moc příznivcem Lever-action flint. Celkem mě to láká se do toho pustit. Ale řeším to krmení aby nemuselo být jenom standardní. Myslíš že FTX bude už na těch 700m/s hodně měkká Hornady jí laboruje zrovna v 450 Marlin na nějakých 680m/s tak sem si myslel že by těch + 20-25m/s mohla celkem snést. Škoda že neudávají minimální a maximální rychlost jako třeba Nosler.
 . Navíc nejsem moc příznivcem Lever-action flint. Celkem mě to láká se do toho pustit. Ale řeším to krmení aby nemuselo být jenom standardní. Myslíš že FTX bude už na těch 700m/s hodně měkká Hornady jí laboruje zrovna v 450 Marlin na nějakých 680m/s tak sem si myslel že by těch + 20-25m/s mohla celkem snést. Škoda že neudávají minimální a maximální rychlost jako třeba Nosler.  A tahat z toho rychlost a balistiku lehkou střelou mi přijde jako mrzačení tohohle knedlíku to bych jí radši nechal na 350gr poloplášti s plochým nosem
  A tahat z toho rychlost a balistiku lehkou střelou mi přijde jako mrzačení tohohle knedlíku to bych jí radši nechal na 350gr poloplášti s plochým nosem  

)
  ) jinak s tím že se bude trochu mrskat počítám
  jinak s tím že se bude trochu mrskat počítám   S tou FTX uvažujeme koukám stejně trochu natáhnout ONV a jako naháňková snížení potřeby předsadit. Na HORNADY FP jsem koukal ten speer se mi líbil kvůli o něco lepšímu BC. ale to by se doladilo podle toho která by se chovala lepší. No vypadá to že to vezmu asi postupně 1) výměna hlavně 2) fabrická munice 3) možná úprava pažby a výměna botky a až budou výsledky s FTX tak se uvidí co s krmením. No už aby jsi je začal laborovat
  S tou FTX uvažujeme koukám stejně trochu natáhnout ONV a jako naháňková snížení potřeby předsadit. Na HORNADY FP jsem koukal ten speer se mi líbil kvůli o něco lepšímu BC. ale to by se doladilo podle toho která by se chovala lepší. No vypadá to že to vezmu asi postupně 1) výměna hlavně 2) fabrická munice 3) možná úprava pažby a výměna botky a až budou výsledky s FTX tak se uvidí co s krmením. No už aby jsi je začal laborovat