AIR-TEX Oblecenie JahtiJakt
Re: AIR-TEX Oblecenie JahtiJakt
Dnes mně přišla premium sada, velikost odpovídá a v balík obsahoval: bundu, kalhoty, fleesovou bundu, bezpečnostní vestu, termoprádlo a čepici. Vypadá to super, uvidíme jak se osvědčí v praxi... 

- yardaz
- Pravidelný diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím kolegové, co už toto oblečení máte, jaké jsou vaše zkušenosti v zimním období???? Jak je zatepleno a jak se tedy chová v mrazu. Chtěl bych si ho pořídit a rozhoduji se ještě mezi Hillmanem a tímto, Hillmana má kamarád a chválí ho. Děkuji za názory.. 

Přání bývá nebezpečně často otcem myšleky!
Nepište mi prosím SZ. Pište mi na mail: info@naposed.cz
www.pumaknives.cz
www.pumaknives.cz
to yardaz - mám ho 3 roky. Na zimu to můžeš použít, když na sebe navlíkneš všechno, co dodávaj a musíš se hejbat. Na sezení pod -7 to není. Zase je ale pravda, že sněžení, déšť ani vítr nevadí. Ale já nelovím moc z posedu, nebo v sedě, u nás se většinou šoulá.
Ulkomaalainen...
Ani v mrazu s tímto oblečením, tedy pokud na sebe navléknu všechno ,není problém. Včera jsem byl zrovna na čekané /-11 st.C/a bez problému čtyři hodiny čekání. Ne na posedu ale stál jsem. Jediné co jsem měl pod jejich bundou navíc,byl rolák a klasická beranice místo jejich čepice. 

Takhle chodím taky, ale je fakt, že při -21 st. ve čtvrtek ráno jsem po půl hoduně tuhnul... 

Ulkomaalainen...
- yardaz
- Pravidelný diskutér
- Kontaktovat uživatele:
To je škoda asi tedy vyhraje Hillman, ten je zateplený slušně. 

www.pumaknives.cz
www.pumaknives.cz
-
- Nový návštěvník
Jak se jmenuje ten jejich zateplený model? Norther nebo Outbrave? Díky za odpověď.
to yardaz: neznám Hillman oblečení ale předpokládám, že se jedná o zimní oděv. Potom s Tebou nebudu polemizovat, na zimu bude určitě lepší. Výhodu oblečení JahtiJakt vidím především v univerzálnosti. Nosím ho celý rok, jen záleží na tom, kolik z těch doplňků na sebe hodíš. 

Také používám toto oblečení a zatím bez problémů, pod bundu si beru moirové triko s dlouhým rukávem, tričko, svetr a ještě jsem nepoznal zimu, u kalhot používám také moirové kalhoty a jediné co mě po delší době zebe jsou kolena, ale stačí natáhnout nohy a je po problému 

- yardaz
- Pravidelný diskutér
- Kontaktovat uživatele:
V tom máš určitě pravdu Jahti bude asi fakt univerzálnější, každopádně děkuji za další názory.Olaf píše:to yardaz: neznám Hillman oblečení ale předpokládám, že se jedná o zimní oděv. Potom s Tebou nebudu polemizovat, na zimu bude určitě lepší. Výhodu oblečení JahtiJakt vidím především v univerzálnosti. Nosím ho celý rok, jen záleží na tom, kolik z těch doplňků na sebe hodíš.

www.pumaknives.cz
www.pumaknives.cz
V současné době se v myslivosti objevil další inzerát na toto oblečení. Zvažuji jeho pořízení a zajímaly by mne další zkušenosti. Zejména zda je vhodné na čekanou ale i na špolečné lovy, popřípadě šoulačku.
dobrý den. když z webu, tak z jakého nakupujete?
-
- Pravidelný diskutér
Zdravim chtel bych se zeptat jestli nekdo nemate zkusenosti s tim novym kompletem s membranou air tex2 co inzeruje Eurohunt za 5999,-
Dekuji za pripadne info
Dekuji za pripadne info
Rössler Titan 8x57JS+Meostar R1 7x56RD
Oživím staré téma, Jahti Jakt se znovu objevilo na českém trhu, po různých problémech, kdy se mě ho nedařilo nikde sehnat, dokonce mi tvrdili, že se přestalo vyrábět a že není dostupné ani na centrálním skladu v Německu. Díky firmě všeprolov.cz se mi ho podařilo sehnat, konkrétně sadu AieTex Pro2. Zatím jsem nadšený, uvidíme, jak to bude fungovat v praxi. Sada obsahuje bundu s odnímatelnou kapucí a moskytiérou, kalhoty, spodní prádlo - triko s dlouhým rukávem a kalhoty, mikynu, čepici a univerzální šátek + oranžovou bezp. vestu s logem.
ZG 47 8x57 JS, IŽ27-EM-1C Sporting 12/76, ZP 50 16/70, CZ 858 Tactical, Astra A-100 9 mm, CZUB 584, model 4, 12/7x65R, Remington model ll, r. 20/65, IŽ 18 r. 20/70
Nikon D-3100
Nikon D-3100
Páni obraciam sa na vás s prosbou či máte niekto skúsenosť so setom PRO3 hlavne hlučnosť materialu a vodeodolnosť ?