Stránka 2 z 2
Re: Paštika
Napsal: úte 31.10.2017, 8:12
od Leon
U nás se do toho dává všechno paštika pečený maso sádlo a manželka do toho dává i ovoce
Re: Paštika
Napsal: pát 03.11.2017, 8:33
od Jiří K.
Hanuš: To paštikových střev by to určitě šlo, ale mrazit paštiku. Nemáš vhodnější ji zavařit do malých skleniček. Nemusíš paštiku zavařovat jen do sedmiček

.
Re: Paštika
Napsal: sob 13.1.2018, 21:41
od Vaschek
Paštiku dělám do srnčího hřbetu,poté nakrájím na přiměřené porce,zabalím do alobalu zavařím do speciálních sáčků pro vakuové balení (jedna strana hldká,druhá kostičkovaná) a dám do mrazáku.Ani po 3/4 roce nijak neztfatí na chuti.
Re: Paštika
Napsal: stř 07.2.2018, 15:40
od Petr Kaděrka
Paštiku zavařujeme i zamrazujeme ani jeden způsob chutě nezhorší.
Re: Paštika
Napsal: pát 09.2.2018, 7:36
od sided
Jasně, mražení paštiky je bez problémů.