jenže jsem potkal v myslivosti poměrně velkou skupinu lidí, kteří nemají pro lov takové komfortní možnosti jako prof. myslivci. Hlub?í vědomosti (skutečně vědět co a jak a proč se dělá) taky moc nemají a to se nebavím o tom, že by nějak extra trénovali (lakota je sviňa). Těm to prostě "?patně padalo" a bude dál padat jak s SaB , tak i se vším ostatním. Rozptyl 1,3MOA je pro nikdy nedosa?eným světlým zítřkem

. Prostě nedokážou pochopit, že lovecká střelba je i o něčem jiném,než značka zbraně, náboje, na krabičce napsaná GEE a dopadovka.  pak to vypadá tak - jedna krabička nábojů třeba Norma  Vulkan. Tři rány na střelnici od nastřelovače. Pak dvě cvičný bokem, abych si neudělal ostudu. Jedno prase na zadní komoru na hrot plic-odchod z nástřelu, druhé přez zadní kýtu do lopatky na druhé straně - sice na fleku , ale zase rozbitý.  Třetí jsem trefil někam do běhu, protože nepočkalo, když jsem na ně blikal baterkou, ale snad to rozchodí. Výsledek - v krabičce je ještě 12 nábojů a už stojí Norma za hovno a v katologu se ?tuduje třeba RWS. A celý to je znova dokola. Přitom to základní, počkat až se kus řádně postaví a slušně ho (nezbrkle a přesně) střelit ,jim ze zásady uniká, nebo to nechtějí  vidět.
 . Prostě nedokážou pochopit, že lovecká střelba je i o něčem jiném,než značka zbraně, náboje, na krabičce napsaná GEE a dopadovka.  pak to vypadá tak - jedna krabička nábojů třeba Norma  Vulkan. Tři rány na střelnici od nastřelovače. Pak dvě cvičný bokem, abych si neudělal ostudu. Jedno prase na zadní komoru na hrot plic-odchod z nástřelu, druhé přez zadní kýtu do lopatky na druhé straně - sice na fleku , ale zase rozbitý.  Třetí jsem trefil někam do běhu, protože nepočkalo, když jsem na ně blikal baterkou, ale snad to rozchodí. Výsledek - v krabičce je ještě 12 nábojů a už stojí Norma za hovno a v katologu se ?tuduje třeba RWS. A celý to je znova dokola. Přitom to základní, počkat až se kus řádně postaví a slušně ho (nezbrkle a přesně) střelit ,jim ze zásady uniká, nebo to nechtějí  vidět.  Určitě takový sám znáš.

. jakube myslim ze v pripade ze mas stoupani 10" tak strela evo 184 gr. je naprosto idealni a vhodna.vetsina 308W ma totiz stoupani 12" a to je na hrane.v tvem pripade si troufnu tvrdit ze az zkusis evo do tvych housli tak na jinou notu uz hrat nebudes
 . jakube myslim ze v pripade ze mas stoupani 10" tak strela evo 184 gr. je naprosto idealni a vhodna.vetsina 308W ma totiz stoupani 12" a to je na hrane.v tvem pripade si troufnu tvrdit ze az zkusis evo do tvych housli tak na jinou notu uz hrat nebudes