Společných mysliveckých akcí se zúčastňuji taky velice rád ať už se jedná o brigádu, či myslivecký ples, poslední leč apod.. Druhým rokem u nás v MS mám nastarost tombolu, takže vím, jaké jsou to "hoňky", aby bylo vše tipťop..

Taky vím(zde je to i v nějakém vlákně napsané), že by se zvěřina neměla dávat do právě zmiňovaných tombol..

Ale nadruhou stranu, co bychom tam měli mít jiného než aspoň kousek zvěřiny? Vždyť je to přeci myslivecký bál ne? Lidé se podle mého těší, že vyhrají např. kýtu z divočáka, nebo něco jiného, a proto tam samozřejmě chodí

Bude to znít divně, ale za ty poslední dva roky jsem si ještě lístek nekoupil, jelikož nikdy nezbydou..

A to to mám, jak se říká u čumáku..
Jak zde psal Lotr, také jsem měl dříve štěstí, že jsem po naháňce vyhrál v tombole sele atd., ale tyto časy jsou již minulostí a tolik se mi nedaří.. V letošním mysl. roku jsem se zúčastnil naháňky, kde jsem střelil dva kusy(telko,lišku) na dvě rány, nic jiného se ulovit nepodařilo a hospodář spolu s vlatníkem honitby a dalšími členy mě plácali po ramenou, že to ještě u tak mladého kluka, neviděli a nezapomněli dodat, že mě už nikdy nepozvou, jelikož bych jim to tam prý všechno vystřílel... A světe div se, v tombole jsem přestal vyhrávat..

Lovu zdar a ať se vám daří.. Honza