Hlaveň se liší uložením v pouzdru závěru - za závitem je ještě válcové osazení, které ji v pouzdru přesněji "centruje"; asi nikdo nezaručí, že ve všech Hunterech jsou hlavně LW

Příspěvek od MSpringfield »
Příspěvek od bonecrusherx55 »
no nevím co je pravda ale ty hlavně mají jiný tvar než klasika na cz 550bonecrusherx55 píše:No tak ja si myslom, ze ziadny Lothar walther na CZ 550 UHR neni. Je len na CZ 750 S1 M1 SPORT. Na vsetkych ostatnych zbraniach su hlavne z vlastnej produkcie. Viem, ze si cesi nastreluju zbrane so svojimi nabojmi a dosiahnut fantasticky rozptyl so strelivom SPCE je naprosta blbost. Ja SPCE povazujem za najnepresnejsie strelivo. Taky fantasticky rozptyl dosahuju daleko lepsie strely, ako blba SPCE.
Já viděl se střelou SPCE nastřílené takové rozptyly, za které bych se vůbec nestyděl ...bonecrusherx55 píše:No tak ja si myslom, ze ziadny Lothar walther na CZ 550 UHR neni. Je len na CZ 750 S1 M1 SPORT. Na vsetkych ostatnych zbraniach su hlavne z vlastnej produkcie. Viem, ze si cesi nastreluju zbrane so svojimi nabojmi a dosiahnut fantasticky rozptyl so strelivom SPCE je naprosta blbost. Ja SPCE povazujem za najnepresnejsie strelivo. Taky fantasticky rozptyl dosahuju daleko lepsie strely, ako blba SPCE.
To já taky...figi píše:Já viděl se střelou SPCE nastřílené takové rozptyly, za které bych se vůbec nestyděl ...bonecrusherx55 píše:No tak ja si myslom, ze ziadny Lothar walther na CZ 550 UHR neni. Je len na CZ 750 S1 M1 SPORT. Na vsetkych ostatnych zbraniach su hlavne z vlastnej produkcie. Viem, ze si cesi nastreluju zbrane so svojimi nabojmi a dosiahnut fantasticky rozptyl so strelivom SPCE je naprosta blbost. Ja SPCE povazujem za najnepresnejsie strelivo. Taky fantasticky rozptyl dosahuju daleko lepsie strely, ako blba SPCE.
figi