Kdy na zkoušky?
- fesoj
- Zkušený diskutér
Re: Kdy na zkoušky?
Se svými pejsky jsem se svodů zúčastňoval, ač jsem nikdy ohaře neměl - je to zpravidla příjemné setkání se známými, možnost "pokecu" a jak bylo správně řečeno, neublíží to vůdci ani psovi. A zjistí-li se na svodu nějaká závažná exteriérová vada, které si majitel třeba z důvodu nezkušenosti nevšiml, aspoň si v pozdější době ušetří cestu někam kdoví kolik km daleko na výstavu.
Kritériem pravdy je praxe.
druh zkoušek : datum : poznámka :Jinak pokud máte někdo rozpis akcí i z jinejch krajů tak to sem lípněte,díky a lovu,lesu.
jarní svod 14.4.2013
zkoušky vloh 11.5.2013 OH+MP
podzimní zkoušky 24.8.2013 OH – Mem. Miroslava Schüllera, CACT
14.9.2013 OH+MP
speciál.zkoušky z vod.práce 20.7.2013 OH+MP
25.8.2013 OH – Mem. Miroslava Schüllera
lesní zkoušky 21.9.2013 MP (jez. + teriéři), Slovácký pohár, CACT
barvářské zkoušky 22.9.2013 MP (jez. + teriéři), Slovácký pohár, CACT
norování 16.6.2013
19.10.2013
klubové akce : datum : klub :
LZ 28.7.2013 Klub chovatelů výmarských ohařů ČR
OMS Hodonín
motolada
Zdravim a děkuji za ochotu.Lovu,lesu.
Zdravim a děkuji za ochotu.Lovu,lesu.
CZ 550 lux 8x57JS,JGT Hart z Pocínovských lesů
Komplet seznam akcí teď vyšel v Myslivosti a je k dohledání na myslivost.cz 

my jako "co nemusí" sme na svod šli "na zkoušku", než vlezeme někam na klub na výstavu 
měli sme dobrý úmysl si psa nechat alespoň změřit (pro uchovnění..) vše proběhlo, rozhodčí poradil, změřil, pochváli..
akorát sme za 2 roky zjistili že do 12 měsíců se měření neuznává .. ale jinak svod doporučuji:-)
chodíme se na místní dívat každý rok, člověk alespoň zjistí kdo co má, pokecá, dá klobásu:-)

měli sme dobrý úmysl si psa nechat alespoň změřit (pro uchovnění..) vše proběhlo, rozhodčí poradil, změřil, pochváli..
akorát sme za 2 roky zjistili že do 12 měsíců se měření neuznává .. ale jinak svod doporučuji:-)
chodíme se na místní dívat každý rok, člověk alespoň zjistí kdo co má, pokecá, dá klobásu:-)
ZKM 456
Fabarm Elos C
Beretta 682 special skeet (bez gold a bez E)
W-Vanguard, .308W, 4-16x50 Vortex PST
Fabarm Elos C
Tak svod máme za sebou,pěkná akce.
Měřila paní s krejčovským metrem ale aspoň přiznala,že je jezevčíkařka a na teriéry moc není.
Příští měsíc máme zkoušky vloh,pro mě nepovinná věc,ale celkem mě to láká,pes bude sice výlupek(bude mít teprve 8 měsíců),ale po pročtení řádů a trochu treninku by na to snad měl.
Měřila paní s krejčovským metrem ale aspoň přiznala,že je jezevčíkařka a na teriéry moc není.
Příští měsíc máme zkoušky vloh,pro mě nepovinná věc,ale celkem mě to láká,pes bude sice výlupek(bude mít teprve 8 měsíců),ale po pročtení řádů a trochu treninku by na to snad měl.
to by mě zajímalo jak naměřila metrem kohoutek-kolmici:-) když sem tenhle víkend viděl jakej byl problém s profi měrkou na pevné podložce...
add vlohy(jarní zkoušky) držím palce, jestli jsi žádný zkoušky neabsolvoval tak větší riziko je od tebe jako od vůdce
- nervozita přenesená na psa, chyby v disciplínách.. abys to psovi nezkazil spíš ty:-) teď se modli at si nevytáhneš číslo 1 (první ve skupině..), když budeš mít 5-6 tak alespoň okoukneš jak na to 
add vlohy(jarní zkoušky) držím palce, jestli jsi žádný zkoušky neabsolvoval tak větší riziko je od tebe jako od vůdce

ZKM 456
Fabarm Elos C
Fabarm Elos C
Jo zkousky mam pred 13lety
Hlavne ho ted musim rozchodit,dokud neco nezarachoti v keri tak se mu moc od nohy nechce

Hlavne ho ted musim rozchodit,dokud neco nezarachoti v keri tak se mu moc od nohy nechce