ZG 47

Vše o kulovnicích a malorážkách
Pampalini
Častý návštěvník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pampalini »

Schwenk montáž mě dělal na míru ne puškař, ale kolega myslivec, jak to správně nazvat kovoobráběč, soustru?ník. Já jsem tam měl klapkovou montáž a byl tam zásah do rybyny na kameny. On si s tím perfektně poradil a usadil to do toho. Bydlí někde u Prahy nějaký pan Světlík. Měl jsem to přez jeho dobrého známého tak jsem se dostal na pořadník. Co si budeme povídat hlavní roli hrála cena a myslím si že to je i srovnatelná kvalita. Díky ceně i preciznosti má tolik zakázek, že se dost dlouho čeká.
mrazík
Pravidelný diskutér

Příspěvek od mrazík »

Dlouho jsem zvažoval jakou montáž a pak zvítězilo, že v jednoduchosti je síla a půjdu do klasiky pevný násuvný montáže ( nelíbí se mi představa, že se ty hejblata uvolní a kukr mě políbí do očička :lol: ). Teď musím vymyslet kukr, ale to se půjdu inspirovat do příslušných témat.
petrasj
Nový návštěvník

ZG 47 - repase

Příspěvek od petrasj »

Právě jsem nechal zrepasovat galu?ku 7x64. Moc se to povedlo a jsem s ní nadšený. Nastřelení dopadlo dobře. Standardní dřevo se vylouplo do krásné pažby.
Jirka
http://album.volny.cz/petrasj2007/brows ... wse_page=0[/img]
SokalaJan
Nový návštěvník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SokalaJan »

Moc pěkná pažba.Mám taky ZG a nemůžu si ho vynachválit,hlavně ta spouš» je fakt skvělá.Nechal sem udělat nový brynýr a o pažbě uvažuji.Ta tvoje se mi moc líbí,zaujala mě i ta schránka na náboje na spodní staně pažby.Mohl bys mi dát kontakt na toho kdo ti jí zhotovil.Díky
ZG47 7x57 Norma ORYX
petrasj
Nový návštěvník

Repase ZG 47

Příspěvek od petrasj »

bohužel jsem nebyl vůbec ve styku s pažbařem, ale celou akci mi zajiž?ovali pánové z LES a LOV Vizovice (pan Onřej Trubák, 603 239 101).
Jsou to dobří odborníci a prodejna je perfektně vybavena. Nakupuji jen tam.
Odpovědět