Jiří> každému samozřejmě sedí něco jiného, ale ta moje kukla je z lehounký síťky, takže se v tom nijak extra nepotím a tím že na oči má díru, a ne síťku, nevadí mi to ani při střílení. Normálně když v tom sedím, za chvíli zapomenu, že to mám. Taky se stalo, že jsem si chtěl strčit něco do huby a ono to nešlo...síťka
Pufr> jojo, líná hromada listí funguje. Mám ještě takovou 3D maskovačku, je to jednoduše velký obdélníkový kus sítě, pošitý těmi nesmysly. Dá se z toho snadno na 4 klacky udělat záštita, hodit přes ramena přes postavu, tím že je to síť, tak by to šlo asi i přes obličej, lehnout pod to atd. Ale to se do kapsy nevejde, a obvykle jsem línej to tahat, když nevím vyloženě, že to budu potřebovat, tipu jdu na holuby a budu potřebovat záštitu. Tak obvykle nosím jen síťku na ksicht a rukavice, který snadno strčim do kapsy. Ale když už to mám, postupuju taky za línou hromadu listí

Jinak na holuby to funguje, hejkal i síť, takže by fungovalo i pončo. Lítali doprostřed velkého pole, už strniště, nedalo se k nim jinak dostat, tak jsem si vzal hejkala, sednul doprostřed pole, a lítali kolem mě, nevadil jsem jim...
Ad trojnožky, určitě ti nechci hanět Primos, jsi spokojený a to je dobře, nicméně - měl jsem kovovou Polecat, a vlastně pořád mám, ale už jí nenosím, protože mě sralo, že to dělá kravál a taky v zimě jak je studená. Navíc při mojí výšce jsou všechny normálně prodávané trojnožky na mě krátké. Tak jsem si nechal udělat na míru dlouhou dřevěnou, tyčky mají v polovině závit, aby se dala rozložit a snadno vešla do auta, a nedám bez ní krok až na úplné výjimky. Nejdál s ní mám střeleno asi kudu na 325m v běhu, jinak k těm 150-200 m z ní střílím normálně a občas se i trefuju

takže jojo, plný souhlas.
S trofejemi je to jako s ženami. Nejlepší je ta příští.