Kámoši jezdí lovit taky do Německa..,ale to je opravdu drahá záležitost.Jezdit do zahraničí je celkem loterie,nemusí vyjít počasí,nebo tam člověk někde dřepí týden a nic nevidí Jinak skype - stiratko.
Na sdileni informaci je pocitac a vse co na nem muzeme najit . Ja bych se vyhybal nejakym sdruzenim a spolkum a cechy jsou nebezpecne co se tyce ze svobody jednotlivce ,cechy jako myslivecky spolek ,rybarsky spolek atd . cech vzdy omezuje jednotlivce tedy jeho svobodu a vytvori ze vseho buzeraci a pakarnu a zacatecnik nema sanci, pak dnes se divi ze nemaji mladez atd stejne jako za stredoveku ......
v německu si myslím,že je to zakázáno lovit lukem,ale mají tam širokou loveckou základnu,vydávají povolenky do zahraničí,vždycky se to dá udělat-vše ok
Mathews Switchback 30/70RH
BS-TropyRidge Firewire W5,Cobra Diamondback Drop Away Arrow rest,
Mathews Quiver T-serie,Stabilizer Doinker 7"
Carbon Express Maxima Hunter 350,Rage Tip x-Treme 2,3"
Proc nikdo nemuze porazit Afghanistan ? Nemaji zadne zakony jako zeme a nikdo je neposloucha Anglicani je nemohli porazit ani za temer 100 let ,zatimco Cesko zabrali Rusaci za 1 den a ti blbecci nemeli ani tajny ustupovy tunel z hradu --proste asi zapomneli??
Z vetsiny for mne stejne vyhodi a to se komunismus zhroutil pred 20 lety ,ale mysleni zustava -pakarna a buzerace . Stale nikdo nevi jak by to melo byt a to maji prosim pocitace a jsou o mnoho chytrejsi nez ja ,no a ty cechy jako organizace je tez strasne spatna a mne to vzdy pripomina jen Belgii kdy meli stav kusisniku, ale kazdy musel byt v cechu a prihlasen a bylo jich asi 5 000 !
Kdyz se vzdali politici Hitlerovi ,ten rekl ,muzete si ty svoje kuse nechat ,ale jak najdu jednoho nemeckeho vojaka zabiteho sipkou vsechny vas odpochoduji do koncentraku, nebot mam vase adresy !To same je tak zvany zivnostensky list pouze je to pakarna a odrbavacka na penize.....
Tak jsem se dival v obchode zase na kladkove luky a serizeny stal tak 500 $ a neco plus sipy a ty hroty byly asi 30 $ za tri kusy a jednou si vzpominam jak muj spolupracovnik si stezoval za mu ty jeho hroty nejak nafunguji a tak jsem mu koupil hroty a tak white tail udelala jenom tri kroky a to strilel kladkovym lukem ja totiz koupil ty levne Fred Bear hroty co nikdo nechtel kupovat , ale ony nejlepe funguji 6 jich stalo neco pres 15 $ .
Potloukal jsem se zase obchodem a jak jsem psal vsechny kladkove luky co tam meli us serizene staly asi 500$ us ,ale kdyz si luk koupime na e-bay platime polovinu ceny a kdyz nemame pocitac a vsechno kolem ,muzeme si luk koupit na zavodech ,nebot tam vzdy nekdo prodava a tady cechacci maji nedostatek, nebot nikdo na zavodech neprodava ,nikdo tam nema stanek atd .
Mathews je dobry luk ,ale je strasne preceneny jine luky stoji polovinu a nejsou spatne ....ten zbytek penez bych radeji investoval do sipu ,za tu cenu 500$ co mi zbyde mohu koupit desitky sipu
no to jo,je tu spousty dobrejch luků,ale Mathews je jenom jeden ,dobře vypadá též Bear Atack,jak se ti líbí?Už má i slušnou rychlost,ale cena je taky slušná
Mathews Switchback 30/70RH
BS-TropyRidge Firewire W5,Cobra Diamondback Drop Away Arrow rest,
Mathews Quiver T-serie,Stabilizer Doinker 7"
Carbon Express Maxima Hunter 350,Rage Tip x-Treme 2,3"
Asi jako auto a vseho industrialniho prvni rok je -20% a potom -15% kazdym rokem dolu a dale zalezi na milich co je na autu najezdeno ,mne vlastne lukostrelba nestoji nic a plati za ni zakaznici a to je stejne u kladkovych luku.
Stale se bavime o cenach a jsou lidi co maji doma nekolik kladkovych luku a je to cim dal vetsi veda a tak mame plno lidi co tyhle kladkove luku prodavaji za polovicni ceny a mene .