TIKKA T3
Re: TIKKA T3 Hunter
pánové : myslím, že nějaká ta Tikka je skladem zde : www.ballistica.cz (prodejce Faikl) a ještě je třeba prolézt německé a rakouské weby, tam toho je skladem mnohem více a ceny jsou stejné, někdy nižší než u nás. Lze zbraň zaslat do ČR pouze si vyřidíte povolení u PČR (500 kč).
PRVNÍ RÁNA MUSÍ JÍT vždy TAM KAM MÁ!
Presne tak, ak by som chcel Tikku alebo Sako, tak sa obratim na nejaky obchod v Nemecku alebo v Rakusku....predsa len su to niekolkonasobne vacsie trhy a aj menej obvykle prevedenia v roznych kalibroch mavaju skladom. Urcite by som osobne obetoval tych par korun za vybavovanie,ako rok alebo viac v neistote cakat.
458 SOCOM, 9,3x62mm, .338 Remington Ultra Magnum, .300 Winchester Magnum, 7mm-08 Remington, .260 Remington, 6,5x47mm Lapua, .257 Weatherby Magnum, 6mm Norma BR, .44 Magnum, 9mm Luger, 16/70, .22 LR
Every Shot Counts
Every Shot Counts
jestli muzu poprosit. Hodte sem nejaky link. Ja jsem ale totalni nemecky analfabet. Anglinu trochu zvládnu, ale nemecky nee. Díky.
Blaser R8 8x57 JS, Tikka T3 Varmint .243 win.+Nikon Monarch E 2,5-10x56 Ill, ZG 47 8x57 JS, ZG 47 8x60 S, ZKM 455 22 LR+Delta 4x32AO, UB 12/12, Gustav Tichý 16/16
Najprv by som asi zacal tu: http://www.manfred-alberts.de/ Generalny importer pre Nemecko a Rakusko.
458 SOCOM, 9,3x62mm, .338 Remington Ultra Magnum, .300 Winchester Magnum, 7mm-08 Remington, .260 Remington, 6,5x47mm Lapua, .257 Weatherby Magnum, 6mm Norma BR, .44 Magnum, 9mm Luger, 16/70, .22 LR
Every Shot Counts
Every Shot Counts
můžete zkusit i polského dovozce :
http://www.kaliber.com.pl/bron-i-amunic ... stepnosc=1
ještě dobrý obchod v Německu je zde :
www.triebel.de
http://www.kaliber.com.pl/bron-i-amunic ... stepnosc=1
ještě dobrý obchod v Německu je zde :
www.triebel.de
PRVNÍ RÁNA MUSÍ JÍT vždy TAM KAM MÁ!
Moje ZKK 600 dosluhuje a když tak čtu vaše příspěvky, tak začínám mít chuť na T3 čím dál víc!
Brok je brok, ale první kule bere.
no tak to už si ji objednej

Blaser R8 8x57 JS, Tikka T3 Varmint .243 win.+Nikon Monarch E 2,5-10x56 Ill, ZG 47 8x57 JS, ZG 47 8x60 S, ZKM 455 22 LR+Delta 4x32AO, UB 12/12, Gustav Tichý 16/16
Objednám, ale nejdřív se jdu se podívat po nějakém sponzorovi 

To je spravny pristup....
Budes mat fajn pohodlnu,lahku a spolahlivu flinticku.

Every Shot Counts
Every Shot Counts
Jak moc je nachynla T3ka na korozi ve srovnani napr. se ZH? Zvazuji bud T3 nebo Rossler.
Doufám že Tikka bude spolehlivá a pohodlná flintička.
Jak je náchylná T3ka na korozi nevím, ale v mém případě byl rozdíl i u ZH.
Brokovou hlaveň stačilo hned po naháňce nevyčistit a hned chytala rezivý nádech, když to kulobrok byl v pohodě.
Jak je náchylná T3ka na korozi nevím, ale v mém případě byl rozdíl i u ZH.
Brokovou hlaveň stačilo hned po naháňce nevyčistit a hned chytala rezivý nádech, když to kulobrok byl v pohodě.
Byl by někdo ochoten změrit průměr světlovodného vlákna v mušce na Tice? Mně se zlomilo, zbytky jsem zahodil a teď nevím, jaký průměr objednat. Dík.
Bohužel na Hunterce světlovodné vlákna nemám, ale neměl jste někdo problém se závěrem? Myslím, že už to zmiňoval ridgeback a mě také nejde moc lehce uzavřít náboj do komory. Zbraň je nová, takže to pojedu prokonzultovat s prodejcem, ale chtěl bych vědět v čem je zádrhel!
- ridgeback
- Pravidelný diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Nejde mi pouze první náboj, když je plný zásobník. Druhý a třetí jdou už velice dobře. Zkoušel jsem tam ládovat i 243W a ty tam padaj sami.
Remington varmint 5R LH 308Win, Meostar R2 2-12x50, dvojka 16/70, Labrador, Forester