Ano pár Tikk tam je.sw_fox píše:Mrkni na egun.de, tu a tam se tam sezene pekna flinta za par drobnych. Naklady ani papirovani s tim nejsou nijak zasadni.
Třeba tady
Ano pár Tikk tam je.sw_fox píše:Mrkni na egun.de, tu a tam se tam sezene pekna flinta za par drobnych. Naklady ani papirovani s tim nejsou nijak zasadni.
Souhlasím s kolegou jdi do 550 v luxu.Michal P píše:Prachama se vůbec netrap, jestli máš 15 tisíc na samotnou flintu, tak když koupíš straší slušnou CZ 550 Lux, tak Ti spoušt a pojistku upraví puškař a máš dobrou flintu na na hodně dlouho a potom budeš mít dost času na došetření na tiku. Jsem zvědav, jestli budeš potom o tolik moc spokojenější.

Jasně, tak tomuto rozumím - pokud ti pocitově plast nesedí, tak není co řešit a jdi do dřeva...jirkam píše:...já nejsu člověk, který je každý den v lese a za jakýhokoliv počasí a taky nechci mluvit o tradicích
řezby v pažby se mi taky nelíbí
ale ten pocit - mít v ruce dřevo a nebo plast - je trochu rozdílný . . .
navíc bych chtěl flintu s mechanickýma mířidlama ( prostě když musíš sundat puškohled tak aby to byla pořád ještě puška)
 Akorát musíš časem počítat s nějakým tím škrábancem a odřeninou na pažbě, ale na ty to nestřílí...
  Akorát musíš časem počítat s nějakým tím škrábancem a odřeninou na pažbě, ale na ty to nestřílí...  Jinak já jsem ohledně mířidel také konzervativec, takže pušku bez mechanických mířidel u mě doma opravdu nenajdeš...
  Jinak já jsem ohledně mířidel také konzervativec, takže pušku bez mechanických mířidel u mě doma opravdu nenajdeš...