Minulý týden jsem se vrátil z SK z lovu černé a mufloní zvěře lukem.Lov byl zprostředkován přes Slovenskou asociaci lovu lukem.
 Minulý týden jsem se vrátil z SK z lovu černé a mufloní zvěře lukem.Lov byl zprostředkován přes Slovenskou asociaci lovu lukem.Samotný lov proběhl v oboře o výměře 600 ha,kde se zvěř chovala opatrněji než v přírodě.První dvě vycházky jsem neviděl prakticky žádnou zvěř,až třetí čekanou jsem ulovil lončáka 60 kg na vzdálenost 28 m.Divočák uběhl 42m a začal vrávorat,ostatní prasata se k němu seběhla a snažila se mu pomoci vstát.Prase zhaslo do minuty,zasaženo bylo srdce.Celkem jsme ulovili 4 kusy,3 divočáky a muflona.Všechna zvěř zhasla do vzdálenosti 60m.
Doprovod byl naprosto profesionální a po zkušenostech i k tomuto způsobu lovu nakloněn.Ze začátku byli skeptičtí,ale zjistili že lukostřelba je o trpělivosti,sebeovládání a zodpovědnosti.
K lovu lukem v SK je nutný lovecký lístek,vyřízení destideního nebo ročního lístku v SK !!!Lovil jsem ve státní oboře,lovecký lístek byl podmínkou.Bližší info mohu podat na požádání.

Jo šoulačka je paráda...,hlavně pro ty co neradi lezou na stromy..
 Jo šoulačka je paráda...,hlavně pro ty co neradi lezou na stromy.. 
 Za mesic a kousek se otevre sezona na drobnou zver, uz se tesim. Zitra jedeme na ryby na Bennettovo jezero, poslu Ti nejake fotky, ale nejsem moc dobry rybar
  Za mesic a kousek se otevre sezona na drobnou zver, uz se tesim. Zitra jedeme na ryby na Bennettovo jezero, poslu Ti nejake fotky, ale nejsem moc dobry rybar