Ideál by byl tam strčit originál ZKK bez napínáčku a trochu si stím pohrát, nebo to někomu svěřit. Zavolat třeba Zendlovi, uvést ho do obrazu a poradit se co s tím. nevím jak to máš daleko do Daskabátu

Příspěvek od nimrod nimrod »
Příspěvek od duch Pampuch »
Příspěvek od nimrod nimrod »
Příspěvek od duch Pampuch »
Bohuzel ne CZ527 je stavena na male naboje, ma kratsi zasobnik, mensi prumer zaveru.... na 22 250 je dobry zaklad zbran v razi 243W, 308W...ridgeback píše:Mám dotaz ohledně kulovnice CZUB 527. Šlo by na tento závěr dát 22-250RemDík
Asi chapu extremne pomalu, ale mohl bys mi vysvetlit vztah informace shellholderu versus stavba flinty???xHonza píše:Když už se tu řeší přestavby, tak taky položím jeden dotaz. Z jakých ráží se dá vyjít při stavbě flinty v 6,5x55? Když jsem to jen rychle prošel skrz shellholdery od Lee, tak mi vlastně nic nevyšlo...
22 Savage, 30/30 Win (30 W.C.F.) (ty jsou ale spíš ve " zlamovačkách", nebo "pákovkách")
219 Zipper, 25/35, 7 x 30 Waters, 300 Savage, 375 Win, (to je samý pro evropu těžký nestandard - tj. skoro k nesehnání)
7.5mm Schmidt-Rubin, 7.62 x 53 Arg. Mauser (ráže z vojenských bříz, tzn. postavit naprosto komplet, vč. pažby)
Má někdo nějakou zkušenost?
dobra otazka, ale myslim ze jsi na blbem foru. zeptej se u LW.gunar píše:zdravim mam otazku. vyraba lothar walter vymenne hlavne pre sauer 202? alebo ktory vyrobca hlavni by mi vyrobil hlaven na sauer?
Příspěvek od Josef Kuřitka »
pred rokom som pisal tuto otazku do LW pretoze sauer hlavne i ked su mozno dostatocne presne su trapne tenke a maju i vo varmintoch kuzel konturu - trapas jak kazda bezna tovarenska flinta, u sauera na moj dotaz i za super priplatok ze chcem od nich custom lau.....f - mi nasrali LW mi napisal obstrukcie na 2 strany co sa da jenou vetou nakoniec v skratke: maju to na haku a neoplati sa im to a jedine co su ochotní je dodat polotovar s vyvrtom .........a komoru s ozubmi (co je prave ten gro problem) si mam dat vyrobit u nejakeho puskara....buzeranti zasraní.gunar píše:zdravim mam otazku. vyraba lothar walter vymenne hlavne pre sauer 202? alebo ktory vyrobca hlavni by mi vyrobil hlaven na sauer?