Prodejci zbraní a střeliva, puškaři aneb šmejdi či poctivci?
Re: Prodejci zbraní a střeliva, puškaři aneb šmejdi či poctivci?
No jo Leone, Praha je Praha. Tam si asi myslí, že tady na Moravě lovíme ještě oštěpem.
Jinak Alfa-proj taky chválím, pan Pekařík řemeslu opravdu rozumí.
Jinak Alfa-proj taky chválím, pan Pekařík řemeslu opravdu rozumí.
Naposledy upravil(a) kojot dne čtv 08.11.2012, 14:13, celkem upraveno 1 x.
Kdo netermí s námi, termí proti nám
kojote oni to z Humpolce posílají do Prahy

CZ 550 american 308win.
Tak asi jejich obchoďák neví, kde je v Humpolci nájezd na D1 ve směru Brno - Ostrava.Leon píše:kojote oni to z Humpolce posílají do Prahy![]()
![]()
-
- Pravidelný diskutér
Mám otázku mimo Arms-cz. Marně hledám nějaký kontakt na prodejnu Macháček v Brně, tohoto času na Sportovní ulici u Bobycentra. Kdyby někdo znal telefon nebo mail, napište mi.
Dobrý den,i já přidám několik zkušeností s pány puškaři.Jsem z Prahy a jelikož jsem cesťák tak,se občas zastavim i v jiných městech a navštívím jejich obchodníky.
Promys Blatná: někdo nadává,já zakoupil nový puškohled Docter a vše bez problemů.Co se týká použitých zbraní tak asi ty zbraně něco pamatujou ,kupovat je sám bez zkušeností je hloupost.
Procházka Rakovnik-velmi vstřícní,vyznají se,poradí.Seženou i výběhové ráže.
Nimrod Chomutov:To je obchod spíš pro movitější a ceny tomu odpovídaj ,obcaš nakoupím munici když v kraji lovecky hostuji.Obsluha docela dobrá ,ale pozor prodejce je asi placen z prodeje, protože když se vam líbí zbraň okolo 50tis.tak vám doporučí dvoják za 130tis.
Fox Kelské Vinice(Mělník):To je moje největší zklamání a nejhorší zkušenost.Ne s novými výrobky, ty jsou celkem fajn,ale s puškařinou
.Koupil jsem zánovní trojak a potřeboval jsem novou klapku.Tak krásna zbraň a takový zvěrstvo.Rozletoval lištu, ikdyž jsem chtěl aby se do kamenu nevrtal a novou montáž napasoval do starých.No trvaloto to několik měsíců.Pri převzetí jsem se nestačil divit,kameny nový,montáž zbastlená ze starý.Přední objímka nakřivo,říkám co to je,odešel dozadu a byla narovnaná
,navíc objímka byla zároveň s koncem objaktivu,nešla ani nasadit krytka.Kdybych chtěl puškohled reklamovat, tak mě ji neuznaj, protože se montaž za matku objektivu upevnit nesmí.Klapku prosím neumí

Promys Blatná: někdo nadává,já zakoupil nový puškohled Docter a vše bez problemů.Co se týká použitých zbraní tak asi ty zbraně něco pamatujou ,kupovat je sám bez zkušeností je hloupost.
Procházka Rakovnik-velmi vstřícní,vyznají se,poradí.Seženou i výběhové ráže.
Nimrod Chomutov:To je obchod spíš pro movitější a ceny tomu odpovídaj ,obcaš nakoupím munici když v kraji lovecky hostuji.Obsluha docela dobrá ,ale pozor prodejce je asi placen z prodeje, protože když se vam líbí zbraň okolo 50tis.tak vám doporučí dvoják za 130tis.

Fox Kelské Vinice(Mělník):To je moje největší zklamání a nejhorší zkušenost.Ne s novými výrobky, ty jsou celkem fajn,ale s puškařinou

arms má sídlo (i zkušebnu) v humpolci, takže to není žádná "praha":-)
jinak je to spíš podle mě krám "pro bohatý".. když tam přijde někdo že chce dalekohled tak prodejce šáhne po swarovskim za 50... - osobně sem viděl člověka který přišel pro nahánkový puškohled a první nabízenej začínal na 40... což na lidovou myslivost celkem jde:-)
flinta po 50 není flinta atd.... (samozřejmě prodávají i CZUB..), viděl jsem ale klasiky od soudruhů z NDR za 200-400-600 000.....
ceny oblečení budí smích u přítelkyně (která rozhodně nemá problém dát 1000 kč za tričko občas...)
je to prostě "hogofogo-lepší" krám, na vysočině to ještě vynikne
se střelivem sem už psal, dělaj Hull ale něco tam koupit - to chce lovecký na jaře a sportovní shánět na podzim... jinak maj samou SB...
co se týče kvality práce... mezi místníma se traduje pár historek, vyloženě nic špatnýho, ale za ty prachy.....
jinak je to spíš podle mě krám "pro bohatý".. když tam přijde někdo že chce dalekohled tak prodejce šáhne po swarovskim za 50... - osobně sem viděl člověka který přišel pro nahánkový puškohled a první nabízenej začínal na 40... což na lidovou myslivost celkem jde:-)
flinta po 50 není flinta atd.... (samozřejmě prodávají i CZUB..), viděl jsem ale klasiky od soudruhů z NDR za 200-400-600 000.....
ceny oblečení budí smích u přítelkyně (která rozhodně nemá problém dát 1000 kč za tričko občas...)
je to prostě "hogofogo-lepší" krám, na vysočině to ještě vynikne
se střelivem sem už psal, dělaj Hull ale něco tam koupit - to chce lovecký na jaře a sportovní shánět na podzim... jinak maj samou SB...
co se týče kvality práce... mezi místníma se traduje pár historek, vyloženě nic špatnýho, ale za ty prachy.....
ZKM 456
Fabarm Elos C
Beretta 682 special skeet (bez gold a bez E)
W-Vanguard, .308W, 4-16x50 Vortex PST
Fabarm Elos C
Jestli vas nenudím,ještě pár prodejců.
Novotný Praha-To je moje oblíbený,přinesl jsem mu ten průser s trojákem.Je to profesional,ani se neptal kdo to spáchal,ale podle úsměu veděl.Znova naletoval lištu,udělal novou montaž s odskokem na objektiv a flinta je zase pěkná.
Brymová Praha:Machři,Machři a Machři.Pokud vás neznaj nebo nejste odbornik tak vas maj za hlupáka,kterýmu nastojí zato něco vysvětlovat.Kupoval jsem tam zbraň sestře,nechal jsem tam desetitisíce a stejně žádná slušnost a ochota.Slyšel jsem jací jsou,kdyby tu zbraň měli jinde,tak tam nejdu.
Banner I.P.Pavlova Praha:Tam chodím pro oděvy,velký výběr,obsluha fajn.Jen oddělení zbraní je takový smutný,chtělo by vybavit a rozjet.Malý sortiment.
CZUB Praha:To je velmi dobrý standart.
Samozřejmě jsem navštívil víc obchodů,ale jen jsem si koupil nějaký doplněk a neshledal jsem nějaký problem.
Doufám,že vám moje zkušenosti pomohou.Lovu Zdar.
Novotný Praha-To je moje oblíbený,přinesl jsem mu ten průser s trojákem.Je to profesional,ani se neptal kdo to spáchal,ale podle úsměu veděl.Znova naletoval lištu,udělal novou montaž s odskokem na objektiv a flinta je zase pěkná.
Brymová Praha:Machři,Machři a Machři.Pokud vás neznaj nebo nejste odbornik tak vas maj za hlupáka,kterýmu nastojí zato něco vysvětlovat.Kupoval jsem tam zbraň sestře,nechal jsem tam desetitisíce a stejně žádná slušnost a ochota.Slyšel jsem jací jsou,kdyby tu zbraň měli jinde,tak tam nejdu.
Banner I.P.Pavlova Praha:Tam chodím pro oděvy,velký výběr,obsluha fajn.Jen oddělení zbraní je takový smutný,chtělo by vybavit a rozjet.Malý sortiment.
CZUB Praha:To je velmi dobrý standart.
Samozřejmě jsem navštívil víc obchodů,ale jen jsem si koupil nějaký doplněk a neshledal jsem nějaký problem.
Doufám,že vám moje zkušenosti pomohou.Lovu Zdar.
Zdar!! Macháček, pokud vím sídlil na Obřanské kousek za Tomkovo náměstím. Teď tam "bydlí" pravděpodobně Ing. Radim Kozub. Starý dobrý Macháček již nedělá. Jinak mám číslo na prodejnu: 545 213 624Hans88Vagus píše:Mám otázku mimo Arms-cz. Marně hledám nějaký kontakt na prodejnu Macháček v Brně, tohoto času na Sportovní ulici u Bobycentra. Kdyby někdo znal telefon nebo mail, napište mi.
U Boby centra je IBO CZ. www.ibocz.cz
Kojot
Kojot: Jel jsem nedávno kolem a zvenku to vypadalo, že Kozub to zavřel...
ZP 47 16/70 Savage Axis 30-06
Tak jsem se konečně dočkal mého Docteru v Armsu. Dlouhá čekací lhůta byla prý způsobena tím, že na to v Docteru nějak zapomněli. Jestli tomu věřit nebo ne, to je na každém. Až na dlouhou čekací dobu (za kterou možná v Armsu opravdu nemohli) jsem s jednáním i obchodem spokojený
Howa Hogue 1500, 30-06 Springfield, Docter Unipoint 3-12*56
Zdravím kolegové,
na adrese http://www.puskari.cz najdete databázi puskaru - mate moznost pridavat komentare a hodnoceni.
na adrese http://www.puskari.cz najdete databázi puskaru - mate moznost pridavat komentare a hodnoceni.
Mám jen jednu poznámečku. Po přidání přímého kontaktu to bude velice užitečné a dobře zpracované dílo.
ještě bych zvážil možnost mapy u kraje - abych tak nějak tušil kdo je jak daleko - v rámci kraje to hodí občas pár desítek km..
jinak ta "pistole" na fotce pod nadpisem - ideální na kachny - do každé ruky jedna:-)
jinak ta "pistole" na fotce pod nadpisem - ideální na kachny - do každé ruky jedna:-)
ZKM 456
Fabarm Elos C
Fabarm Elos C
Dobrý den,já sice nejsem myslivec ale chci se připojit k hodnocení prodejců zbraní a střeliva.Má zkušenost je s panem Pekaříkem z prodejny Alfa-Proj Brno a to velice pozitivní.Ochota,rychlost a je to profík.Své práci velice dobře rozumí,poradí a nikoho nedbyde i kdyby šlo jen o maličkost.V mém případě šlo o malou opravu revolveru a jeho přístup k zákazníkovi 100%.Za mě mohu jen doporučit je to člověk na svém místě.
-
- Pravidelný diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem měl možnost zkušenosti s panem Hlaváčkem z Třebíče. Dostal jsem dárek: krytku Butler creek, zakoupenou u něj v obchodě v Třebíči. Po razbalení originálního balení na mě čekalo nemilé překvapení. Víčko krytky bylo ulomené. No tak jsem panu Hlaváčkovi zavolal. Ten mi začal ihned do telefonu nadávat co to na něj zkouším apod. a po několikaminutovém hovoru mi sdělil ať mu tedy krytku odešlu zpět. To jsem také udělal. Po dvou měsících čekání jsem mu zas volal a on mi sdělil, že mi už jednou říkal že krytku vyreklamovat nejde a proč to na něj pořád zkouším. Opět sem si vyslechl pár peprných slov. Když jsem mu tedy řekl ať mi krytku pošle zpět rozbitou, řekl že si to ještě rozmyslí... Tak s tímto pánem i obechodem jsem skončil.
Sauer 202 + Zeiss Victory HT 3-12x56, Sauer 404 8x57 IS, CZ 550 Lux 308W...