Co se agrese týče - vůbec nic. Akorát jsou trochu ?ivější, takže se musí hlídat aby malé děcko neporazil. Synovi byly 2 roky když jsem si ho bral a úplně v pohodě.
Browning BAR Long trac 30-06,Docter 8x56RD, Browning FN 12/12, Deutscher Wachtelhund
to machal: Ty jsi si bral štěně, nebo hotového psa? Já mám v plánu jít do toho od štěněte až si vyberu jakékoliv plemeno (proto moje otázky ohledně křepeláka a začátečníka).
V poradně p. Tiché na webu časopisu Myslivost jeden člověk poukazoval na jejich ostrost a psal něco v tom smyslu, že bez náhubku by ho k vlastním dětem nepustil. Ale asi bude hodně zále?et na výchově. když bude s dětmi vyrůstat, mohlo by to být v pohodě.
Jinak jsem hledal chovatelské stanice NK v okolí a pravděpodobně bude něco i blízko.
KB CZUB 584 12/7x57R
IŽ - 27EM - 1C 12/76
NK Bora od Černé tůně
teď budou v Boleslavi na MVP čtyři křepeláci tak se tam zajeď kouknout a pokecat si na ?ivo s majiteli to je určitě mnohem lepší jak rady a porady na netu
to perník: já to nečetl, ale jestli tam někdo něco takovýho napsal tak asi Křepeláka nikdy neměl.
Tři psy jsem měl od štěněte - žádný problém a jednoho od 8mi měsíců - taky žádný problém.
Pokud pes ví, že má pána a ne, že on je ?éf, tak je to v pořádku.
Viděl jsem, že se majitel bál k ovčákovi když ?ral, to je hrůza - tam se pozná, kdo ?éfuje.
Leon má pravdu, zajeď do Bolky a popovídej si.
Browning BAR Long trac 30-06,Docter 8x56RD, Browning FN 12/12, Deutscher Wachtelhund
to Leon, Machal
Tak jsem se chystal, že bych do té Boleslavi v sobotu zajel a když jsem to doma holkám nadhodil, nesetkal jsem se s porozuměním. Jedou na nějé rozloučení s prázdninami takže o psech nemůže být řeč, no jo no co mám dělat když jich je přesila
KB CZUB 584 12/7x57R
IŽ - 27EM - 1C 12/76
NK Bora od Černé tůně
to Leon, Machal
Tak jsem se chystal, že bych do té Boleslavi v sobotu zajel a když jsem to doma holkám nadhodil, nesetkal jsem se s porozuměním. Jedou na nějé rozloučení s prázdninami takže o psech nemůže být řeč, no jo no co mám dělat když jich je přesila
KB CZUB 584 12/7x57R
IŽ - 27EM - 1C 12/76
NK Bora od Černé tůně
Pro Perníka:
No udělej to co já - jednoho krásného dne jsem přijel a štěně jsem přinesl. Sice manželka asi tak dva dni prskala, chtěla mě s ním pomalu vyhodit,ale co už se dalo dělat když to bylo doma??? Dnes mám ty jezevčíky dva a je to naprosto v pohodě.
Jo a po týdnu už by to štěně už nedala ani za zlatý prase....
Pro Pernika:
Máme doma Anglického sestra je mu už 8let vždycky jsem chtěl jezevčíka na dohledávky vždyt ví? takovýho kamaráda na čekáný atd. Manželka že né a tak jsem si pořád mlel svou až se zlomila a nakonec my ho sehnala sama tak mám 10ti týdeni štěně mám z něho obrovskou radost.
Mam LR (labrador), nemuzu si stezovat, co jsem potreboval, udelal, jenom na pasata ne, nejsem vrah psu Uz mu jde ale 11. rok a zadna slava, klouby uz moc nefunguji. Je to muj prvni pes, tak dost ucil on me. A ze sve zkusenosti mohu rici, ze nejlepe se pes nauci vychazkami do reviru kazdy den.
Mam LR (labrador), nemuzu si stezovat, co jsem potreboval, udelal, jenom na pasata ne, nejsem vrah psu Uz mu jde ale 11. rok a zadna slava, klouby uz moc nefunguji. Je to muj prvni pes, tak dost ucil on me. A ze sve zkusenosti mohu rici, ze nejlepe se pes nauci vychazkami do reviru kazdy den.