to machal : ještě jeden drobný dotaz, co křepelák a děti?
Co máte za psy?
to machal: Ty jsi si bral štěně, nebo hotového psa? Já mám v plánu jít do toho od štěněte až si vyberu jakékoliv plemeno (proto moje otázky ohledně křepeláka a začátečníka).
V poradně p. Tiché na webu časopisu Myslivost jeden člověk poukazoval na jejich ostrost a psal něco v tom smyslu, že bez náhubku by ho k vlastním dětem nepustil. Ale asi bude hodně zále?et na výchově. když bude s dětmi vyrůstat, mohlo by to být v pohodě.
Jinak jsem hledal chovatelské stanice NK v okolí a pravděpodobně bude něco i blízko.
V poradně p. Tiché na webu časopisu Myslivost jeden člověk poukazoval na jejich ostrost a psal něco v tom smyslu, že bez náhubku by ho k vlastním dětem nepustil. Ale asi bude hodně zále?et na výchově. když bude s dětmi vyrůstat, mohlo by to být v pohodě.
Jinak jsem hledal chovatelské stanice NK v okolí a pravděpodobně bude něco i blízko.
KB CZUB 584 12/7x57R
IŽ - 27EM - 1C 12/76
NK Bora od Černé tůně
IŽ - 27EM - 1C 12/76
NK Bora od Černé tůně
-
machal
- Pravidelný diskutér
to perník: já to nečetl, ale jestli tam někdo něco takovýho napsal tak asi Křepeláka nikdy neměl.
Tři psy jsem měl od štěněte - žádný problém a jednoho od 8mi měsíců - taky žádný problém.
Pokud pes ví, že má pána a ne, že on je ?éf, tak je to v pořádku.
Viděl jsem, že se majitel bál k ovčákovi když ?ral, to je hrůza - tam se pozná, kdo ?éfuje.
Leon má pravdu, zajeď do Bolky a popovídej si.
Tři psy jsem měl od štěněte - žádný problém a jednoho od 8mi měsíců - taky žádný problém.
Pokud pes ví, že má pána a ne, že on je ?éf, tak je to v pořádku.
Viděl jsem, že se majitel bál k ovčákovi když ?ral, to je hrůza - tam se pozná, kdo ?éfuje.
Leon má pravdu, zajeď do Bolky a popovídej si.
Browning BAR Long trac 30-06,Docter 8x56RD, Browning FN 12/12, Deutscher Wachtelhund
Re:
to Leon, Machal
Tak jsem se chystal, že bych do té Boleslavi v sobotu zajel a když jsem to doma holkám nadhodil, nesetkal jsem se s porozuměním. Jedou na nějé rozloučení s prázdninami takže o psech nemůže být řeč, no jo no
co mám dělat když jich je přesila
Tak jsem se chystal, že bych do té Boleslavi v sobotu zajel a když jsem to doma holkám nadhodil, nesetkal jsem se s porozuměním. Jedou na nějé rozloučení s prázdninami takže o psech nemůže být řeč, no jo no
KB CZUB 584 12/7x57R
IŽ - 27EM - 1C 12/76
NK Bora od Černé tůně
IŽ - 27EM - 1C 12/76
NK Bora od Černé tůně
Re:
to Leon, Machal
co mám dělat když jich je přesila
KB CZUB 584 12/7x57R
IŽ - 27EM - 1C 12/76
NK Bora od Černé tůně
IŽ - 27EM - 1C 12/76
NK Bora od Černé tůně
-
ČENDA
- Pravidelný diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Pro Perníka:
No udělej to co já - jednoho krásného dne jsem přijel a štěně jsem přinesl. Sice manželka asi tak dva dni prskala, chtěla mě s ním pomalu vyhodit,ale co už se dalo dělat když to bylo doma??? Dnes mám ty jezevčíky dva a je to naprosto v pohodě.
Jo a po týdnu už by to štěně už nedala ani za zlatý prase....
No udělej to co já - jednoho krásného dne jsem přijel a štěně jsem přinesl. Sice manželka asi tak dva dni prskala, chtěla mě s ním pomalu vyhodit,ale co už se dalo dělat když to bylo doma??? Dnes mám ty jezevčíky dva a je to naprosto v pohodě.
Jo a po týdnu už by to štěně už nedala ani za zlatý prase....
CZ550FS-7x64 DOCTERclassic 8x56RD