Co máte za psy?

Pejskové a jejich výcvik
Odpovědět
Perník
Pravidelný diskutér

Příspěvek od Perník »

to Karel Č : :D

to machal : ještě jeden drobný dotaz, co křepelák a děti?
KB CZUB 584 12/7x57R
IŽ - 27EM - 1C 12/76
NK Bora od Černé tůně
machal
Pravidelný diskutér

Příspěvek od machal »

Co se agrese týče - vůbec nic. Akorát jsou trochu ?ivější, takže se musí hlídat aby malé děcko neporazil. Synovi byly 2 roky když jsem si ho bral a úplně v pohodě.
Browning BAR Long trac 30-06,Docter 8x56RD, Browning FN 12/12, Deutscher Wachtelhund
Perník
Pravidelný diskutér

Příspěvek od Perník »

to machal: Ty jsi si bral štěně, nebo hotového psa? Já mám v plánu jít do toho od štěněte až si vyberu jakékoliv plemeno (proto moje otázky ohledně křepeláka a začátečníka).
V poradně p. Tiché na webu časopisu Myslivost jeden člověk poukazoval na jejich ostrost a psal něco v tom smyslu, že bez náhubku by ho k vlastním dětem nepustil. Ale asi bude hodně zále?et na výchově. když bude s dětmi vyrůstat, mohlo by to být v pohodě. :?:
Jinak jsem hledal chovatelské stanice NK v okolí a pravděpodobně bude něco i blízko.
KB CZUB 584 12/7x57R
IŽ - 27EM - 1C 12/76
NK Bora od Černé tůně
Leon
Moderátor

Příspěvek od Leon »

teď budou v Boleslavi na MVP čtyři křepeláci tak se tam zajeď kouknout a pokecat si na ?ivo s majiteli to je určitě mnohem lepší jak rady a porady na netu :lol: :lol: :lol:
machal
Pravidelný diskutér

Příspěvek od machal »

to perník: já to nečetl, ale jestli tam někdo něco takovýho napsal tak asi Křepeláka nikdy neměl.
Tři psy jsem měl od štěněte - žádný problém a jednoho od 8mi měsíců - taky žádný problém.
Pokud pes ví, že má pána a ne, že on je ?éf, tak je to v pořádku.
Viděl jsem, že se majitel bál k ovčákovi když ?ral, to je hrůza - tam se pozná, kdo ?éfuje.
Leon má pravdu, zajeď do Bolky a popovídej si.
Browning BAR Long trac 30-06,Docter 8x56RD, Browning FN 12/12, Deutscher Wachtelhund
Perník
Pravidelný diskutér

Re:

Příspěvek od Perník »

to Leon, Machal
Tak jsem se chystal, že bych do té Boleslavi v sobotu zajel a když jsem to doma holkám nadhodil, nesetkal jsem se s porozuměním. Jedou na nějé rozloučení s prázdninami takže o psech nemůže být řeč, no jo no :lol: co mám dělat když jich je přesila
KB CZUB 584 12/7x57R
IŽ - 27EM - 1C 12/76
NK Bora od Černé tůně
Perník
Pravidelný diskutér

Re:

Příspěvek od Perník »

to Leon, Machal
Tak jsem se chystal, že bych do té Boleslavi v sobotu zajel a když jsem to doma holkám nadhodil, nesetkal jsem se s porozuměním. Jedou na nějé rozloučení s prázdninami takže o psech nemůže být řeč, no jo no :lol: co mám dělat když jich je přesila
KB CZUB 584 12/7x57R
IŽ - 27EM - 1C 12/76
NK Bora od Černé tůně
Leon
Moderátor

Příspěvek od Leon »

tak to máš smůlu ale aspoň je vidět kdo v rodině velí :lol: :lol: :lol: a jak se na psa celá rodina tě?í :wink:
machal
Pravidelný diskutér

Příspěvek od machal »

Nevě? hlavu, třeba někdy příště..... :wink:
ČENDA
Pravidelný diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ČENDA »

Pro Perníka:
No udělej to co já - jednoho krásného dne jsem přijel a štěně jsem přinesl. Sice manželka asi tak dva dni prskala, chtěla mě s ním pomalu vyhodit,ale co už se dalo dělat když to bylo doma??? Dnes mám ty jezevčíky dva a je to naprosto v pohodě.
Jo a po týdnu už by to štěně už nedala ani za zlatý prase....
CZ550FS-7x64 DOCTERclassic 8x56RD
MATOUS
Častý návštěvník

Příspěvek od MATOUS »

Pro Pernika:
Máme doma Anglického sestra je mu už 8let vždycky jsem chtěl jezevčíka na dohledávky vždyt ví? takovýho kamaráda na čekáný atd. Manželka že né a tak jsem si pořád mlel svou až se zlomila a nakonec my ho sehnala sama tak mám 10ti týdeni štěně mám z něho obrovskou radost.
Perník
Pravidelný diskutér

Příspěvek od Perník »

Tak Ti k té nové chloubě moc gratuluju

.... no já asi ani očekávat nebudu, že by mi manželka něco sama scháněla! :lol:
KB CZUB 584 12/7x57R
IŽ - 27EM - 1C 12/76
NK Bora od Černé tůně
Hunter
Častý návštěvník

Příspěvek od Hunter »

Mam LR (labrador), nemuzu si stezovat, co jsem potreboval, udelal, jenom na pasata ne, nejsem vrah psu :) Uz mu jde ale 11. rok a zadna slava, klouby uz moc nefunguji. Je to muj prvni pes, tak dost ucil on me. A ze sve zkusenosti mohu rici, ze nejlepe se pes nauci vychazkami do reviru kazdy den.
Hunter
Častý návštěvník

Příspěvek od Hunter »

Mam LR (labrador), nemuzu si stezovat, co jsem potreboval, udelal, jenom na pasata ne, nejsem vrah psu :) Uz mu jde ale 11. rok a zadna slava, klouby uz moc nefunguji. Je to muj prvni pes, tak dost ucil on me. A ze sve zkusenosti mohu rici, ze nejlepe se pes nauci vychazkami do reviru kazdy den.
Hunter
Častý návštěvník

Příspěvek od Hunter »

Odpovědět