Myslivci na facebooku

Cokoliv se událo ve spojitosti s lovectvím a myslivostí.
Odpovědět
rimar77
Zkušený diskutér

Re: Myslivci na facebooku

Příspěvek od rimar77 »

Nimrodl opět tvoje zbožné přání, nám stačí když za ty dva roky odpracují 50 hodin brigády za rok a to je pro mne důkaz že to myslí vážně a pokud neodpracoval ale měl k tomu důvod např. byl na škole mimo místo tak hostování se prodloužilo ale brigád jsme ho zprostili jinak krom hlasování má všechny práva a povinnosti člena - to je těžká šikana teda :-)), pokud neodpracoval brigády bez omluvy tak s tím jsme se rozloučili samozřejmě.
Jinak XAXAP tady byl zabanovám zato jak tady všechny urážel včetně sprostých slov s takovým banem rozhodně souhlasím pokud není někdo schopen slušně komunikovat je to primitiv a nevidím důvod dávat mu prostor aby nadával lidem kteří se k němu chovají slušně a korektně
Naposledy upravil(a) rimar77 dne pon 06.4.2015, 19:19, celkem upraveno 1 x.
kojot
Zkušený diskutér

Příspěvek od kojot »

Že se s ním pořád trápíte. Evidentně si při dnešním tour v mladém lesním porostu zmáčknul koncovku výfuku na svém ohnilém Offu, což mu znemožnilo prožít každodenní slast se svým miláčkem a tak notně rozladěn prudí tady. To se dá pochopit :lol:
Kdo netermí s námi, termí proti nám
crif
Zkušený diskutér

Příspěvek od crif »

Už mi to nedá a musím na toho " světce" reagovat.
Nimrodle, chtělo by to minimálně k těm starým lidem úctu a pokoru. Určitě dokázují a v mnohém případě i dokázali udělat pro myslivost více, než ty. Zamysli se nad sebou, protože až budeš v letech a budeš bilancovat svůj život a jeho přínos pro cokoli, chtěl bych u toho být.
S takovou si nemyslím, že toho bude mnoho.
petjan
Pravidelný diskutér

Příspěvek od petjan »

Ti povím, s tebou si museli užít v tom tvém bývylém MS. Byl jsi snad také zabanován jako XAXAP? Nebyl? No tak to asi nebyl zabanován pro podobné názory,jako máš ty, že? To si jen namlouváš, jako že jsi nějaký mučedník. Jinak tu zkušební dobu já osobně uznávám, já si jí také prošel ( jen rok ), ale kdo o tu myslivost má opravdu zájem, tak s tím nemá žádné problémy.
ZP 16x70/16x70
Brno 500 8x57JRS/20x76
Sabatti SKL 98 10,3x60R /270 win
nimrodl
Troll

Příspěvek od nimrodl »

Crif
já proti starším osobně nic nemám pokud mi neházejí klacky pod nohy.Pouze sem poznamenal že ze 100 000 myslivců určitě nejsou všichni aktivní ( z jakéhokoliv důvodu, nejčastěji zdravotní, přitom jsou stále papírově vedeni jako členové mysliveckého sdružení)
Nissan Patrol GR Y 60 long ,35" , navijak a tuna železa navíc :-)
Lada Niva T3
kojot
Zkušený diskutér

Příspěvek od kojot »

Krmivo smazáno. Karel61.

Tohle nemá smysl přátelé, obyčejný TROLL, nic více, nic méně.
Kdo netermí s námi, termí proti nám
Karel61
Pravidelný diskutér

Příspěvek od Karel61 »

Pardon, ale tohle už fakt nikam nevede. Na 24 hodin zamykám téma.
dalas
Administrátor

Příspěvek od dalas »

Přátelé, trochu nás moderátory zlobíte. Neuchylujte se prosím do osobní roviny a k urážkám. Nemáte to zapotřebí. Na demagogii nejsou argumenty.
Nimrodl> Jediné, co jsi nám sdělil je, že u vás v MS to stojí za ………… a proto jsi s myslivostí skončil. Fajn, bereme na vědomí. Jinde jsou spokojení a fungují perfektně, ale na rozdíl od Tebe to nezobecňují. Pokud se chceš věnovat myslivosti, tak jediná cesta pro Tebe, která se mi jeví jako schůdná je založit si vlastní MS s členy obdobně smýšlejícími jako Ty. Zatím bez honitby. Po 9 letech budete mít obrovskou příležitost si honitbu pronajmout a realizovat své myslivecké "ideály". Těším se, až na stránkách Myslivosti budeme číst o "výkladní skříni myslivosti MS Nimrodi" Do té doby Ti asi nezbyde nic jiného, než se vrtat v Nivce. Dál o tom diskutovat považuji za zbytečné.
Karel61> promiň.
Tikka T3 Varmint 308W, Weatherby Mark V Accumark .300Win. Mag., IZH94 12x76/308W, IZH 27 EM 12x76/12x76, Suhl 150 Standard .22LR
rimar77
Zkušený diskutér

Příspěvek od rimar77 »

kojot ta reportáž je vážně dobře udělaná a objektivní díky za odkaz
říkám si jestli ten majitel co telefonoval sem dříve na fórum nechodil to jméno mi bylo povědomé
Tim
Zkušený diskutér

Příspěvek od Tim »

Uff... Na vše tady reagovat nechci a ani nebudu. Jen mne trochu zaráží, kolikrát je zde zmíněn XAXAP. Proč vlastně? Tady byl údajně banován za urážky, které jsou tu poslední dobou na denním pořádku. A že měl jiný pohled na věc? No a co? To se přece stává i nejlepším přátelům... Mne osobně XAXAP nevadil a ano, patřím mezi ty ubohé bezmozky, kteří si s ním na FB píší. Ostatně tu morální kastraci jménem facebook jsem si založil jen kvůli tomu. A přes prvotní neshody se mnou komunikuje velmi, velmi slušně a kamarádsky. Tak a teď do mne...
PS: jestli si myslíte, že za MMBŠ stojí XAXAP jako hlavní aktér, tak to asi chyba lávky, po mém zkoumání si myslím, že ani náhodou...
Motivační citát pro tento den:

Vykašli se na motivační citáty, nalej si sklenku Jamesonu a pusť si pořádnej metal!!!
BwanaHunter
Zkušený diskutér

Příspěvek od BwanaHunter »

Rimar> chodil, RuStaff. Jinak mám stejnou zkušenost jako ty, nijak před nikým netajím co dělám a čemu se věnuju, a reakce a odezva od lidí spadá asi do třech skupin. Jedné části lidí myslivost připadá zajímavá v pozitivním smyslu slova, druhá skupina jsou neutrální reakce, kam může spadat i ta část, která se na to kouká třeba negativně, a ze zdvořilosti nic neřekne, a skupina třetí jsou negativní reakce ve smyslu "chudinky zvířátka, vy je zabíjíte" apod. Nicméně s velkou většinou těchhle lidí stačilo rozumně promluvit, vysvětlit jim ty nejelementárnější principy, jak to funguje, a reakce byla ve smyslu "aha, to jsem nevěděl, o tom jsem takhle nepřemýšlel" a rozešli jsme se s tím, že ten negativní osten byl min. nalomený a byly schopni to pobrat a min. o tom přemýšlet. Reakcí ve stylu říkej si co chceš, stejně jsi úchyl a vrah, těch bylo minimum.

K Nimrodlovi nemá moc smysl se vyjadřovat, protože ta debata nikdy nikam nepovede, ale stejně chci podotknout, že na tom jeho veletoči od zarytého ultramyslivce po stejně nebo víc zarytého antimyslivce, spolu s jeho opakovanými poznámkami a povzdechy o kamarádech a kamarádství, je hezky vidět, že jemu vlastně o myslivost jako takovou nikdy nešlo. Jemu šlo o to, dělat "něco", koníček, který ho sice bude asi tak trochu bavit, ale hlavně bude v té partě těch správných kluků, kamarádů, s kterými si bude rozumět, budou na sebe hodní a budou mu dělat malá malá po egu. Jenže tak to nefunguje. Myslivost se podle mě má dělat pro myslivost samotnou, a lidé okolo jsou nutní - občas nutné zlo, pokud člověk není Coloredo - Mansfeld, nebo tak něco, aby si to mohl dělat sám, úplně po svém a nemusel se s nikým domlouvat. Kdysi jsem tu Nimrodlovi napsal, že pokud chtěl dělat myslivost kvůli kamarádství, a ne kvůli myslivosti samotné, že je dobře, že se na to vykašlal, a pořád si to myslím.
S trofejemi je to jako s ženami. Nejlepší je ta příští.
rimar77
Zkušený diskutér

Příspěvek od rimar77 »

Time proč do tebe? vyjadřuješ svůj názor. Jinak ohledně xaxapa - dal sem plácnu 10 poměrně normálních příspěvků a diskutovalo se v okamžiku kdy mu někdo nesedl či použil argumentaci proti jeho výrokům změnila se komunikace na dost sprostou a pak zase normálně odpovídal jiným. Mně jeho osoba nevadí ale pokud čtu příspěvek ve kterém podněcuje k ničení našch zařízení a aut je to už dost za čárou. A ti lidé kteří mu přizvukují na každou blbost to jsou ty ovce o kterých mluvíme. Že komunikovat dobře a slušně(když to potřebuje) umí otom žádná jinak by se nemohl živit za pomoci KBT jak uvádí.

Bwana jojo myslel jsem si to že je to on. Ty jeho psi používá například i ke Canisterapii takže určitě to není nemyslící člověk vyžívající se v týrání zvěře. A to co píšeš tak přesně s tím souhlasím ono stačí si promluvit vysvětlit a lidi chápou a zjišťují i další pohled na věc. Už jen když jim lezou divočáci do sídliště tak zjišťují že se bez myslivců neobejdou :D . A s tím kamarádstvím souhlas vždy tam bude určité soupeření - přivábil jsem lišku, srnce, střelil jsem víc prasat atd. to je pozitvní nutí to lidi se zlepšovat horší když to přeleze do závisti a pak se začne pomlouvat a škodit - začnou si ničit ochozy krmeliště atd.
Karel61
Pravidelný diskutér

Příspěvek od Karel61 »

Tim píše:.. urážky, které jsou tu poslední dobou na denním pořádku...
Ačkoliv považuji Timův výrok za dost přehnaný, naposledy varuji, že jakékoliv použití vulgarit a urážek je jasným porušením pravidel. Karel61.
josef k.
Nový návštěvník

Příspěvek od josef k. »

Ježišikriste to je přehlídka. Sem jestli někdo vleze a udělá printscreen tak to bude porádná ostuda. Já se připojuji k Timovi. Vždycky když Xaxapovi napíšu, odpoví mi korektně. A už jsem mu i dost činil za ty výzvy. Na druhou stranu ho ale chápu. Jestliže ty protimyslivecké stránky každý týden předvedou pět příspěvků opravdu strašných z našich řad, je naštvaný on i další lidi. Snadno pak zaseje semínko nenávisti. Nemusí udělat nic a akce mu frčí. A pokud mu šlo o to nás nasrat, tak se mu to daří. Mě by Karel61 jenom zajímalo za jaké útoky nebo sprostotu byl tady banován? Můžeš mi to poslat prosím? Pomůže mi to udělat si dobrý názor. Lidi tady píšou lecos a pak člověk zjistí že nejsou schopni ani vyhodnotit to co slyší na stejném místě. Chci si ho postavit sám.
Leon
Moderátor

Příspěvek od Leon »

Karle koukám že někdo si ani nepamatuje co kde napsal když to pak chce poslat
CZ 550 american 308win.
Odpovědět