Zítra dám vědet jak sem dopadl

tak jsem to vzdal a šel jsem domú,cestou jsem viděl opět pár zajícú ale po liškách se slehla zem nebyli ani slyšet že by skolili.Doma jsem koukl na teploměr a ten klesl na -11C
 tak jsem to vzdal a šel jsem domú,cestou jsem viděl opět pár zajícú ale po liškách se slehla zem nebyli ani slyšet že by skolili.Doma jsem koukl na teploměr a ten klesl na -11C  zalehl jsem do pelechu a přemýšlel jsem jak nad lištičkama příště vyzraju
 zalehl jsem do pelechu a přemýšlel jsem jak nad lištičkama příště vyzraju 

Jestli to byla ta samá tak nechápu.Pokud to byla jiná tak klasika při vábení
 Jestli to byla ta samá tak nechápu.Pokud to byla jiná tak klasika při vábení  
 Příspěvek od BwanaHunter »
Tak záleží taky jaké je roční období, a jaké lišky se snažíš přivábit. Teď v zimě si obeznám podle stop, kde lišky chodí, tam jdu. Vábím na slepo, nelovím na pláních s viditelností x set metrů. Na vřeštidlo chodí obvykle dospělé lišky, což je mým cílem teď v zimě, a chodí i v době kaňkování, ale převážně feny. Na lišáka je lepší skolení. V létě, když chci zredukovat nějaká liščata, vábím na myškovačku nebo na ptáka (ne svýhoKoblížek píše:no takhle jsem to zrovna nemyslel, jak ty říkáš (za každou cenu)ale když je dobrá šance tak neváhám.. vřeštidlo mám od Devany, ale zatim jsem s ním úspěch neměl. spíš sázím na lasičku, ta je celkem dobrá, ale taky s tím začínám, takže se musím stále učit..tady je kaňkování v plném proudu, jen ten mráz, jen ten mráz... jsem po nemoci a tak to nechci uspěchat s tou vycházkou..ale vím asi o pěti místech, kde teď lišky opravdu jsou, takže v neděli nastřelím nový puškohled a večer jdu
jen tak pro zajímavost, jak vábíš?na slepo a nebo až když i vidíš, a v kolik??
 )
)