Myslivci na facebooku
-
- Administrátor
Re: Myslivci na facebooku
josef.k.>Nemyslím, že by nás XAXAP štval, alespoň mne neštve. A pokud mne něčím naštval, tak tím, že tu sklouzl do osobní roviny a k osobním i obecným urážkám. Kdybych věděl, že se později zaregistruješ a budeš chtít důkazy, udělal bych před smazáním nevhodných příspěvků jejich kopii třeba tím obávaným printscreenem. Příspěvky zajímavé a věcné tu byly ponechány. Co je ale dost závažné, je porušení pravidel fóra (ikdyž to nebylo na těchhle stránkách) naváděním k trestné činnosti a to na základě principu kolektivní viny. Takže se i Tobě může stát, že budeš mít třeba rozbité sklo u auta. V podstatě mi to i v jednom příspěvku ve vlákně o Rysech napsal v tom smyslu, že pokud nebude myslivost podle jeho představ, bude proti myslivcům bojovat i nezákonými prostředky bez rozdílu. Nemyslíš, že by bylo trochu schizofrenní se tu plácat po zádech, když na jeho popud mi někdo radikální třeba podpálí posed pod prdelí? No bylo by to na delší povídání, ale tohle snad stačí.
Ještě prosím, můžeš specifikovat ty strašné příspěvky z našich řad? Proč je XAXAP naštvaný, když vidí tyto příspěvky na protimysliveckých stránkách, když jak správně uvádíš, mu to hraje do karet?
Ještě prosím, můžeš specifikovat ty strašné příspěvky z našich řad? Proč je XAXAP naštvaný, když vidí tyto příspěvky na protimysliveckých stránkách, když jak správně uvádíš, mu to hraje do karet?
Tikka T3 Varmint 308W, Weatherby Mark V Accumark .300Win. Mag., IZH94 12x76/308W, IZH 27 EM 12x76/12x76, Suhl 150 Standard .22LR
-
- Zkušený diskutér
Time, to je těžký. Přiznávám, že dřív jsem si myslel, že se tady banuje zbytečně moc a za maličkosti. Nemyslel bych si, že to napíšu, ale když to vidím dnes, tak mám pocit, že se tu banuje naopak málo, a že to je na škodu fóra, tedy pokud se má udržet nějaká kvalita, ne jen kvantita. A mezi tím se velmi obtížně hledá nějaká optimální hranice.
Celkem jsem se taky klonil k tomu, nechat Xaxapa "žít" a pokračovat v diskuzi, ale ona pak už moc nikam nevedla. Dotazy a protiargumenty, které se mu nehodily nebo nezamlouvaly, ty prostě ignoroval, nereagoval, a zjevně má nějaký problém přijmout jiný názor, než ten jeho vlastní. Jak není po jeho, začne poskakovat a dupat nožičkou, případně nadávat. Což potvrdil v tom, co píše Dalas, že když nebude po jeho, bude se dopouštět třeba i trestných činů. To není zrovna příkladný způsobe vedení odborné a věcné diskuze. Ostatně už to, že jako vzděláním a povoláním psycholog se cítí být víc kvalifikovaným odborníkem na ochranu velkých šelem, ekologii lesa, ochranu přírody, management krajiny a nevím co ještě, než lidi, co danou problematiku vystudovali, a zabývají se jí celý život, je poměrně příznačné ne? To je jako veterinář Bláha, co rozumí lesu nejlíp na světě...
Celkem jsem se taky klonil k tomu, nechat Xaxapa "žít" a pokračovat v diskuzi, ale ona pak už moc nikam nevedla. Dotazy a protiargumenty, které se mu nehodily nebo nezamlouvaly, ty prostě ignoroval, nereagoval, a zjevně má nějaký problém přijmout jiný názor, než ten jeho vlastní. Jak není po jeho, začne poskakovat a dupat nožičkou, případně nadávat. Což potvrdil v tom, co píše Dalas, že když nebude po jeho, bude se dopouštět třeba i trestných činů. To není zrovna příkladný způsobe vedení odborné a věcné diskuze. Ostatně už to, že jako vzděláním a povoláním psycholog se cítí být víc kvalifikovaným odborníkem na ochranu velkých šelem, ekologii lesa, ochranu přírody, management krajiny a nevím co ještě, než lidi, co danou problematiku vystudovali, a zabývají se jí celý život, je poměrně příznačné ne? To je jako veterinář Bláha, co rozumí lesu nejlíp na světě...
S trofejemi je to jako s ženami. Nejlepší je ta příští.
Úplně stejně, jak to popisuje bwanahunter, to má xaxap s rybářema
. Stačí se podívat na jeho příspěvky na www.chytej.cz , do vyhledávače zadat xaxap
.
http://www.chytej.cz/vyhledavani/?cx=00 ... a=vyhledat
MS

http://www.chytej.cz/vyhledavani/?cx=00 ... a=vyhledat
MS
Sauer 202 Elegance 8x57 JS + Zeiss Classic 3-12x56, SM CL II SX 9,3x62 + Zeiss Victory 3-12x56, Brno Fox 22 Hornet + Docter 3-12x56, 9mm para, 45 ACP, 10 mm auto.
"Shoot them well with enough gun and they will die"
Msoukup: Nejen s rybáři, i s kitery, viz http://mushow.cz/clanky/news/v/vyjadren ... e-federace
Kam se vrtne, tam je rozvrat, konflikty, šíření zla a nenávisti.. a to má "sebereflexe" soustavně plnou pusu
Česká Kitová Federace rozhodně nepodporuje a ani jinak neschvaluje porušování zákona ať už jde o aktuální report od „Verun“ nebo mnoho jiných reportů (ze stejné či jiné oblasti), které vyšly na spoustě jiných webových stránek. Naopak, z pozice organizace zabývající se kitovým sportem jednáme s organizacemi zabývající se ochranou přírody a hledáme cestu nejmenšího odporu ve věci „ochrany přírody vs. kitové sporty.“
Ano, tyto výjezdy s foto reporty mohou poškodit pozice pro vyjednávání, ale naše organizace se rozhodně nebude zabývat udáváním kiterů jako AČP viz. Martin Tomáš aka XAXAP výkonný manažer AČP a mecenáš kitingu: "Jen si připrav těch padesát tisíc. Hodlám s KRNAPem na odchytu sobců spolupracovat. A nezapomeň na report s fotkami, ať tě Stráž přírody nemusí honit na place."
Velice nelibě však vnímáme chování Martina Tomáše, který v diskuzi vystupuje jako výkonný manažer AČP a veřejně slovně napadá, uráží a pošpiňuje ostatní „kitery“ či organizace. Tento způsob jednání a komunikace dle našeho názoru rozhodně kiterskou obec spíše rozděluje než zceluje.
Proč Martin Tomáš chce pranýřovat a udávat ostatní lidi za porušování zákonů a sám si nevšimnul, že nejužší vedení AČP (tedy jeho vlastní řady) podniká snowkitové výlety na stejná místa tedy v I.zóně Krnapu, a také dávají reporty na své firemní webové stránky?
Věříme však, že projevy Martina Tomáše byly pouze jeho soukromou akcí a Asociace Českého Powerkitingu jako organizace zastupující své řadové členy brzy veřejně vyjádří svůj postoj k jeho chování.
Adamíček Vítězslav
předseda ČKF
Pro jákekoliv další informace nás můžete kontaktovat na: info@ceskakitovafederace.cz
Kam se vrtne, tam je rozvrat, konflikty, šíření zla a nenávisti.. a to má "sebereflexe" soustavně plnou pusu

Česká Kitová Federace rozhodně nepodporuje a ani jinak neschvaluje porušování zákona ať už jde o aktuální report od „Verun“ nebo mnoho jiných reportů (ze stejné či jiné oblasti), které vyšly na spoustě jiných webových stránek. Naopak, z pozice organizace zabývající se kitovým sportem jednáme s organizacemi zabývající se ochranou přírody a hledáme cestu nejmenšího odporu ve věci „ochrany přírody vs. kitové sporty.“
Ano, tyto výjezdy s foto reporty mohou poškodit pozice pro vyjednávání, ale naše organizace se rozhodně nebude zabývat udáváním kiterů jako AČP viz. Martin Tomáš aka XAXAP výkonný manažer AČP a mecenáš kitingu: "Jen si připrav těch padesát tisíc. Hodlám s KRNAPem na odchytu sobců spolupracovat. A nezapomeň na report s fotkami, ať tě Stráž přírody nemusí honit na place."
Velice nelibě však vnímáme chování Martina Tomáše, který v diskuzi vystupuje jako výkonný manažer AČP a veřejně slovně napadá, uráží a pošpiňuje ostatní „kitery“ či organizace. Tento způsob jednání a komunikace dle našeho názoru rozhodně kiterskou obec spíše rozděluje než zceluje.
Proč Martin Tomáš chce pranýřovat a udávat ostatní lidi za porušování zákonů a sám si nevšimnul, že nejužší vedení AČP (tedy jeho vlastní řady) podniká snowkitové výlety na stejná místa tedy v I.zóně Krnapu, a také dávají reporty na své firemní webové stránky?
Věříme však, že projevy Martina Tomáše byly pouze jeho soukromou akcí a Asociace Českého Powerkitingu jako organizace zastupující své řadové členy brzy veřejně vyjádří svůj postoj k jeho chování.
Adamíček Vítězslav
předseda ČKF
Pro jákekoliv další informace nás můžete kontaktovat na: info@ceskakitovafederace.cz
Msoukup no vida a já pořád kde jsem se sním už dříve setkal a ono u kormoránu na chytej
)
Ten člověk není určitě zcela v pořádku a o jeho vulgárním vyjadřování škoda mluvit, když se podíváš na pár jeho příspěvků na fcb. kde v podstatě ze směsice odborných výrazů vytvoří něco že ani nevíš co tím vlastně chtěl básník říct. Setkal jsem se za mého působení na VŠ velkým množstvím opravdových kapacit z různých oborů a nikdy jsem nezaznamenal podobné odpovědi, prioritou pro ně bylo používání českých a jednoduchých výrazů a spojení které pochopí i laik trochu mi ty jeho odpovědi občas připomínají toho borce z Císařova pekaře jak vysvětluje jakže pálí tu slivovici - patlala matlala atd.

Ten člověk není určitě zcela v pořádku a o jeho vulgárním vyjadřování škoda mluvit, když se podíváš na pár jeho příspěvků na fcb. kde v podstatě ze směsice odborných výrazů vytvoří něco že ani nevíš co tím vlastně chtěl básník říct. Setkal jsem se za mého působení na VŠ velkým množstvím opravdových kapacit z různých oborů a nikdy jsem nezaznamenal podobné odpovědi, prioritou pro ně bylo používání českých a jednoduchých výrazů a spojení které pochopí i laik trochu mi ty jeho odpovědi občas připomínají toho borce z Císařova pekaře jak vysvětluje jakže pálí tu slivovici - patlala matlala atd.

-
- Zkušený diskutér
Rimar> nepouzivejte cizich termitu, mohl by nastat katastralni fiakr
Jak rikas, opravdu chytry a k tomu slusny clovek mluvi tak, aby mu ostatni rozumeli. Ja taky umim ruzna huste znejici slovicka stylu patlama patlama a obcas mam tendence k nim sklouzavat, zvlast kdyz to jsou takova, co se bezne pouzivaji a vzdy se zarazim a opisu to cesky. Vzpomenu si vzdycky na jednu konferenci, kde mluvil clovek, ktery v projevu mel nejen plno cizich nesrozumitelne znejicich slov i tam, kde maji prirozene a presne ceske ekvivalenty, ale i plno anglikanismu a tak. Des. A po nem vystoupil jiny borec, znamy clovek, odbornik...a zacal prednasku slovy, "pratele, ja cizi jazyky ovladam, takze budeme mluvit cesky..."

Jak rikas, opravdu chytry a k tomu slusny clovek mluvi tak, aby mu ostatni rozumeli. Ja taky umim ruzna huste znejici slovicka stylu patlama patlama a obcas mam tendence k nim sklouzavat, zvlast kdyz to jsou takova, co se bezne pouzivaji a vzdy se zarazim a opisu to cesky. Vzpomenu si vzdycky na jednu konferenci, kde mluvil clovek, ktery v projevu mel nejen plno cizich nesrozumitelne znejicich slov i tam, kde maji prirozene a presne ceske ekvivalenty, ale i plno anglikanismu a tak. Des. A po nem vystoupil jiny borec, znamy clovek, odbornik...a zacal prednasku slovy, "pratele, ja cizi jazyky ovladam, takze budeme mluvit cesky..."
to Karel61 - kitová federace mi nic neříká, ale rybařím 
to rimar - jo, jo, na www.chytej.cz to bylo
. Hlavně u těch kormoránů jsou ty vyjádření o myslivosti pikantní
. Na to, že jsem diplomku dělal na katedře rybářství a sportovně rybařím od mala, tak moc zbožňuju "odborníky psychology" co se k tomu vyjadřují a vědí to nejlíp
a RED CAFE mají v malíčku:-). Jinak ten styl je úplně stejný jako zde. Ale jsem dalek toho, hodnotit osobnost dotyčného a omlouvám se za OT, ale nějak mi to nedalo, pár takových už jsem v životě potkal, inteligentní manipulátor veřejného mínění
, který si tím něco nahrazuje a léčí, v podstatě za to nemůže
.
MS

to rimar - jo, jo, na www.chytej.cz to bylo

MS
Sauer 202 Elegance 8x57 JS + Zeiss Classic 3-12x56, SM CL II SX 9,3x62 + Zeiss Victory 3-12x56, Brno Fox 22 Hornet + Docter 3-12x56, 9mm para, 45 ACP, 10 mm auto.
-
- Zkušený diskutér
Tak ono tohle Xaxapovo prohlášení - cituji: "Ochrana čehokoliv nečlověčího proti člověku je správná. Já osobně pochopím překročení téhle ochrany jen a pouze v případech saturace fyziologických potřeb a přímé bezpečnosti." Je celkem příznačné, a poměrně dobře vysvětluje, proč se zřejmě v životě nemůžeme domluvit.
Karel, krom toho že mu furt děláte akorát reklamu a ukazujete že mu funguje vás štvát tak je zrovna ten příspěvek s těmi Krkonošemi spíš na pochvalu nemyslíš? Jestli tomu rozumím správně tak ten Adamíček se naštval že Xaxap spolupracoval s krkonošksým parkem na odchytu frajerů co tam neměli co hledat, nebo se pletu? Si vzpomeň jak nám vadí různí čtyřkolkáři a motorkáři v lese. Tihle lyžaři s paraglidama nám u nás naháněli v zimě srnčí dost pekelně. Naštěstí poslední dobou není dost sněhu. Bwanahunter, proč mu nenapíšeš jako to udělal Tim nebo já. Odpovídá na všecko na co se ho zeptám. A nakonec je stejně Xaxap úplně jedno. Když se podíváte na ty protimyslivecké weby tak se výrazně horších odpůrců myslivosti zrodilo a odhalilo po desítkách neli stovkách pod tím posledním příspěvkem Stop norování. Za chvíli bude nutný chodit do lesa v červený bundě aby si lidi nemysleli že je člověk od myslivosti nebo ho zlynčují.
Červená bunda by nebyla na naháňce někdy na škodujosef k. píše:..... Za chvíli bude nutný chodit do lesa v červený bundě aby si lidi nemysleli že je člověk od myslivosti nebo ho zlynčují.

-
- Pravidelný diskutér
Příspěvky josefa k. jsou dlouhodobě na "jedno brdo" bez jakékoliv další informační hodnoty, takže se začínám domnívat, že uživatel je buď A) maskovaný troll a nebo B) jedinec stižený klinickou depresí způsobenou nadměrným sledování internetových a jiných médií. Pokud je správně za B) a dotyčný nedokáže myslivost vysvětlit ani vlastním dětem a ještě má obavu, že ho za příslušnost k myslivcům budou lynčovat, tak by toho měl raději nechat - a jít dělat něco méně náročného... sypat ptáčkům do parku, cvrnkat kuličky apod. A hlavně odevzdat flinty, aby si s nimi ve svém stavu neublížil a nebo nedejbože neurazil nějakého vegana-fundamentalistu.
Schválně sledujme zda novela ZoM bude obsahovat alespoň nějaký návrh na úpravu norování... když se po stovkách šikují na FB. Na to si hodlám koupit lístek do první řady
Za mě je norování v přírodních norách v podstatě přežitek z dob kdy hlavní zvěř byla drobná a myslivci neměli "dalekonosné" pušky s optikou a vábit umělo jen pár lidí. Dnes by měl ke tlumení lišek stačit dobrý střelec s odpovídající výbavou + umělé nory. Pokud tedy nechceme řešit tlumení lišek reintrodukcí vztekliny. Můj názor
(více patří do jiného vlákna)
Schválně sledujme zda novela ZoM bude obsahovat alespoň nějaký návrh na úpravu norování... když se po stovkách šikují na FB. Na to si hodlám koupit lístek do první řady

Za mě je norování v přírodních norách v podstatě přežitek z dob kdy hlavní zvěř byla drobná a myslivci neměli "dalekonosné" pušky s optikou a vábit umělo jen pár lidí. Dnes by měl ke tlumení lišek stačit dobrý střelec s odpovídající výbavou + umělé nory. Pokud tedy nechceme řešit tlumení lišek reintrodukcí vztekliny. Můj názor

-
- Administrátor
Trochu to evokuje takovou paralelu. Drtivou většinu tohoto národa kaká parlament ČR. zejména na novinkách komentáře předčí i FB. Trefuje se do něj kde kdo. Přesto si parlament žije ve svým světě, a na konci období zase zvolíme parlament, který nás bude dále kakat. 

Tikka T3 Varmint 308W, Weatherby Mark V Accumark .300Win. Mag., IZH94 12x76/308W, IZH 27 EM 12x76/12x76, Suhl 150 Standard .22LR
když se podívám na to norování tak mi je z těch divných tvorů na blití a díky takovým nám zakážou veškeré norování jenom proto že pár tupounů dělá takový prasečiny
CZ 550 american 308win.
No jo, jenže to je/bude problém, to primitivovi mnohdy nevysvětlíš, že je něco špatně. Řada primitivů (a to nemyslím jen myslivce) se chová i k vlastním zvířatům tak, že jsou někdy, jak se říká na ránu, tak od nich chtěj, aby se choval kultivovaněji k "cizím" zvířatům. Je to tak tři, čtyři roky, co jsem byl svědkem, že jedno takové individuum, když ho neposlechl na kachnách jeho vlastní pes, tak po něm na dálku vystřelil z brokovnice.... Když jsme se do něj s kolegou pustili, tak pak začal tvrdit, že na něj nestřílel, že střílel po lišce, co s ním uděláš s de.ilem, prokaž to. Pes byl naštěstí bez viditelných následků, nedělám si však iluze, jak s ním doma zacházel.
myslivost vždycky přitahovala debily protože právo nosit veřejně zbraň a rozhodovat co bude a nebude žít je prostě přitahuje.Já díky tomu už odmítám společné akce aby náhodou na podobnýho tvora nenarazil a co mě udivuje kolik ženských je mezi nimi.Teď dala na fb jedna fotku domlácenýho jaga z nory,místo aby psa šla vykoupat a vyčistit mu rány tak si ho raději fotí a ještě to dá na fb
CZ 550 american 308win.