Zbrojováku, Tvoje pocity bych teda nechtěl mít

. Nejsem nijak spjatý s CZUB, pokud jako dostatečné pouto nebereš to, že jsem vlastníkem jednoho z jejich výrobků

.
Nic méně pozorný pozorovatel nabude dojmu, že tebou napsané slohové cvičení začíná být v dost osobní rovinně, což beru jako velice smutné.
O faktech, kterými se oháníš se tady už mnohokrát polemizovalo a to že porovnáváš Mercedes AMG (SAKO TRG) a Octávku (CZ557) nesvědčí zrovna o tvé soudnosti

. Nikdy jsem nebyl zastánce nákupu předražených zbraní, ale rozhodně proti nim nic nemám. Když je někdo potřebuje, i kdyby jen k namasírování vlastního ega, tak je to čistě jeho věc. Tady se bavíme o funkčnosti a praktičnosti pušky, která má být z těch levnějších a já mohu mluvit z vlastní zkušenosti s ní. A samozřejmě tady můžu říct, že jsem střílel i z lepších, ale bohužel jsou minimálně 2x dražší, tak že informace o tom, že SAKO je mnohem lepší spoustě lidí a nebudu popírat, že včetně mne, nepřinese vůbec nic.
Nevím, ale doufám, že nečerpáš inspiraci z těch nepovedených videí, to by už bylo opravdu trochu moc i na mne

! Videí, které bych jako "pracovník marketingu" nepustil z vrat fabriky a výrobci bych nosiče tohohle díla oflákal o palici.
Bwana Hunter - tys tady píšeš, že jsi neměl žádnou možnost jí rozumně otestovat, ale to ti nebrání v tom, na ní házet špínu? Je to normální?