Takze prisla i nabidka na lov a ubytovani.

Pro tebe je duleziteHallo Ladislav
With reference to your question below.
You need a soft but heavy bullet for Lion hunting. My suggestion will be:
360 Gr Speer Silver tip bullet or a 360Gr Nosler Partition bullet, with maximum powder load for that bullets. I do not what kind of powder do you use.
We also do hunting and can arrange a Lion hunt aswell as plains game for your friend. We also have luxury accommodation on a game farm with 13 different species on. If you friend wish I will also do the reloading of the ammo for him.
For more detail, please do not hesitate to contact us.
Tezka mekka strela (doporucene 306gr Speer Silver tip nebo 360gr Nosler Partition) nalaborovane na maximum.

Hele kdyz tak o tom premyslim, jak to mas zorganizovane? Kdo ti to zajistuje? preci pokud nevis zakladni veci o lovu (myslim tim ted zrovna toho lva) tak by ti sakra tohle meli rici a definovat.
Mne do roku 2008 lov nezajimal ani u nas. a v Africe jsem videl lovit lidi (teda mistni) vsim moznym od starych mauseru pres ceskou zbrojovku az po luxusni zbrane. Ale nejvic jsem videl ulovene zvere kalachem. Jenze to bylo jeste za jine SA vlady.

takze bych ocekaval, ze ti organizator (pruvodce ci kdo) rekne potrebujes takovou a makovou min. razi pro lov toho ci onoho, na lva potrebujes to ci ono, na buvola tohle atd. Ja bych osobne preferoval si zbran pujcit na miste a k ni koupit naboje. Po zkusenostech meho kamarada, kdy si vezl prebite strelivo a to se mu cestou ztratilo, to dela ted tak, ze si prebiji namiste, nechava tam par krabicek od kazde raze s kterou tam strili.
Po mych zkusenostech z lonskeho MS v USA, kde jsme platili neskutecne penize za prepravu zbrani a nadvahu (ja si zbran i ammo pujcil namiste) bych zbran proste nevezl.
Hele, mezi tim co to tu smolim prisla odpoved
Preklad:My recommendation for factory ammo is Federal balistic tip or silver tip with a 360 gr bullet.
Kind regards
Janse
Moje doporuceni na tovarni strelivo je Federal balistic tip nebo silver tip o vaze 360gr.
Mohl bys mi do SZ ci mailu napsat na kolik te ta sranda prijde? Mam od neho nabidku tak bych to chtel porovnat.