Jinak velké kočky celkem běžně nosí svým mláďatům živá mláďata kořisti - antilop apod., aby si pohrála a poblbla. Učí se tím lovit a zabíjet. To totiž taky běžně lidi neví, že zabíjet se šelma učí, s tím se nerodí. Jak je ostatně vidět tady na tom lvíčkovi na videu.
Jak ten pavián padá z toho stromu, tak mi připomněl ten vtip, jak znuděný Američan přijede do Afriky na lov, a neví co by tak lovil, všechno už zná, všude byl, už ho nic nebere...a jednou tak potká starého Zulu, tak se mu svěří, a ten říká: Už jsi byl na tradičním lovu na paviány? To je něco pro pravý chlapy... Američana to zaujme, a ptá se, co k tomu potřebuje. Zulu povídá: Potřebuješ dobrého stopaře, tedy mě, kvalitní nůž, opravdu dobou kulovnici, a speciálně vycvičeného psa, toho ti obstarám. Tak se domluví, Američan nakoupí a zaplatí vybavení a vyrazí na lov. Zulu stopuje, dojdou ke stromu, kde na větvi sedi takový menši pavián, asi jako na tom videu, Zulu vyleze na strom, zatřese větví, pavián sletí dolů, pes přiběhne, zarafne se paviánovi do koulí, ten vytřeští oči a praští sebou na zem, a Zulu volá na Američana: vezmi ten nůž a doraž ho. Tak ten to udělá a říká: Hele dobrý, ale proč máme tu kulovnici? Zulu: počkej, dojde na ní... Jdou dál, Zulu stopuje, dojdou ke stromu, tak sedí takový střední pavián na větvi, Zulu vyleze, zatřese, pavián sletí, pes rafne, Američan už ví, vezme nůž... A říká: Hele, jo, ale proč sakra jsem musel kupovat tu flintu? A tak dobrou? Drahá byla, těžká je, v tom horku se s ní taham, a zbytečně... Zulu: Počkej, dojde na ní. Jdou dál, Zulu stopuje, dojdou ke stromu, tam sedí na větvi opravdu velký paviání samec, Zulu vyleze, zatřese větví, pavián nic, Zulu zatřese víc, pavián sedí, jen se otočí a zatřese větví, na které sedí Zulu. Ten letí ze stromu a volá na Američana: Zastřel toho psa, rychle zastřel toho psa.....