Myslivci na facebooku
-
- Administrátor
Re: Myslivci na facebooku
Jen aby se univerzita nemusela stydět za studentku Paloušovou. 

Tikka T3 Varmint 308W, Weatherby Mark V Accumark .300Win. Mag., IZH94 12x76/308W, IZH 27 EM 12x76/12x76, Suhl 150 Standard .22LR
No to mě pos .. fandové push-up tu údajnou lovkyni a boxerku budou cpát už i sem

CZ 550 american 308win.
Dalas: studentka Paloušová moc rozumná nebude. Mohla by přece vědět, že před zkouškovým se takové skopičiny nedělají
.

Kdo netermí s námi, termí proti nám
hold studentíci zapomínají že MZLU je i lesnická škola a má i katedru myslivosti kde své doby působil i prof. Hromas a tudíž přednáška o lovu je na této škole naprosto v pořádku, jelikož velká část studentů se tomu lovu věnuje aktivně již jako studenti . Bohužel zblbnutá mládež je všude. Zejména si pamatuju skupinku ekologů co dělala taky zkoušku zrovna u Hromase ve stejnou dobu jako já a lítali ven jak stíhačky
)
Kojot hold blbne aby se zviditelnila

Kojot hold blbne aby se zviditelnila
-
- Administrátor
kojot> Studentka Paloušová je mazaná až bůh brání.
Tu si teď nikdo nedovolí vyhodit, protože by to bylo vnímáno jako pomsta za demokratickou kritiku alma máter.

Tikka T3 Varmint 308W, Weatherby Mark V Accumark .300Win. Mag., IZH94 12x76/308W, IZH 27 EM 12x76/12x76, Suhl 150 Standard .22LR
-
- Zkušený diskutér
Leon> proč "údajnou"? Ne že bych se jí zastával, nemám na ní zatím názor, krom toho, že zjevně ráda provokuje a má ráda mediální pozornost. Ale jinak jsem nezachytil, že by někde povídala nesmysly. Ale je pravda, že jí detailně nesleduju. A k tomu push-up
100% můj typ není, ale asi bych se s ní zkamarádil...

S trofejemi je to jako s ženami. Nejlepší je ta příští.
Mně se líbí to hraní si s čísly. 80 jsem jich tam nenapočítal ani náhodou.
Na druhou stranu nevím zda ta "lovkyně" má mít přednášku na Mendelu. Ta holka mi připadá poněkud jednodušší, ale možná to dělají media.
Na druhou stranu nevím zda ta "lovkyně" má mít přednášku na Mendelu. Ta holka mi připadá poněkud jednodušší, ale možná to dělají media.
Někde na iDnes.cz s ní byl rozhovor. Dívčina se shlédla v americkém stylu lovu, česká myslivost jí podle jejího vlastního vyjádření moc nebere, za to by se chtěla stát loveckou mediální hvězdou podle US vzoru. Jinak dělá loveckého průvodce v Africe, taky na tom nic špatného nevidím, jen dnes vystavovat na FCB fotky z ulovenou žirafou se moc nenosí a studentům "sluníčkových" fakult se z toho dělá zle už jen od pohledu. Na Mendelu to bylo ještě v pohodě, na nějaké jiné fakultě proti jejím odpůrcům zasahovala policie 

ZG 47 8x57 JS, IŽ27-EM-1C Sporting 12/76, ZP 50 16/70, CZ 858 Tactical, Astra A-100 9 mm, CZUB 584, model 4, 12/7x65R, Remington model ll, r. 20/65, IŽ 18 r. 20/70
Nikon D-3100
Nikon D-3100
Dívčina se shlédla v americkém stylu lovu, česká myslivost jí podle jejího vlastního vyjádření moc nebere
Aspoň něco pozitivního na celé té komedii.
Aspoň něco pozitivního na celé té komedii.
Nissan Patrol GR Y 60 long ,35" , navijak a tuna železa navíc
Lada Niva T3

Lada Niva T3
Jiří K nemusejí to dělat media stačí kouknout na fb myslivost kde často přispívá

CZ 550 american 308win.
http://usti.idnes.cz/lovkyne-michaela-f ... zpravy_alh
http://ona.idnes.cz/michaela-fialova-za ... ecnost_jup
http://ona.idnes.cz/michaela-fialova-za ... ecnost_jup
ZG 47 8x57 JS, IŽ27-EM-1C Sporting 12/76, ZP 50 16/70, CZ 858 Tactical, Astra A-100 9 mm, CZUB 584, model 4, 12/7x65R, Remington model ll, r. 20/65, IŽ 18 r. 20/70
Nikon D-3100
Nikon D-3100
Leone, FB mně zatím míjí. Pokud opravdu na něco potřebuji mrknout tak si nějakou cestu najdu, ale kvůli M.F. to dělat nebudu. Odkazy od Lotra stačí výsledek nebude jiný.
Vůči tomu, že lov v jinde probíhá jinak, jsem velmi tolerantní. Bohužel názory dotyčné jsou velmi plytké. Hold jen hledá svůj mediální prostor. Ono ani v USA nejsou názory na podobné lovkyně pouze kladné.
Celkově na mně působí jako klient a ne PH. Ono rozdílu mezi provozováním obory ve střední Evropě a farmy v Africe moc nebude.
Vůči tomu, že lov v jinde probíhá jinak, jsem velmi tolerantní. Bohužel názory dotyčné jsou velmi plytké. Hold jen hledá svůj mediální prostor. Ono ani v USA nejsou názory na podobné lovkyně pouze kladné.
Celkově na mně působí jako klient a ne PH. Ono rozdílu mezi provozováním obory ve střední Evropě a farmy v Africe moc nebude.
nimrodl - měl bys jí sbalit, budete si báječně rozumět 

Nikon D-3100
Nikon D-3100
-
- Zkušený diskutér
Lotr> to by ovšem kolegu Nimrodla jeho přátelé z šílených myslivců veřejně zlynčovali....
)

S trofejemi je to jako s ženami. Nejlepší je ta příští.
Co pak o to,já bych věděl co s ní ale obávám se že nebudu její tipLotr píše:nimrodl - měl bys jí sbalit, budete si báječně rozumět

Nissan Patrol GR Y 60 long ,35" , navijak a tuna železa navíc
Lada Niva T3

Lada Niva T3