Remington 7400- 7600 Carbine Synthetic

Vše o kulovnicích a malorážkách
TT33
Pravidelný diskutér

Příspěvek od TT33 »

Edelweiss píše:Jo už jsem se doptával,je to starý model s pár technickými vadami.Chodí prý mizerně,vybírá munici atd.takže prý nebrat.
Ale toho kolegy se zeptej po čem by jí chtěl prodat :twisted:
Jo a v ráži 35 Whelen prý absolutně nechodí. :evil:
Volal jsem mu, je prodaná přez inzerát v Myslivosti, byla v ráži .30-06 Spr. a tři roky stará, dlouhou dobu byla vystavená na prodejně. Nastřeloval jsem ji, má super hlaveň, ale je to drahá jednuška, samá závada při přebíjení a hrozná spouš»..., to by na naháňky nebylo. Koupil si přez inzerát BAR .30-06 Spr., a ten už je o něčem jiném... :wink: :wink: :wink:
vhool

Příspěvek od vhool »

fuj to jsou osklivy housle :twisted: :twisted: :twisted:
vhool

Příspěvek od vhool »

:twisted: fuj,fuj fuj a jeste jednou fuj :twisted: :twisted: :twisted: ....vzdyt to vypada jak oskubany ukacko :wink:
vhool

Příspěvek od vhool »

:twisted: jen by me zajimalo jak se to prebiji na tech nozickach :shock:
Leon
Moderátor

Příspěvek od Leon »

paráda Ede krásná hračka a že se to vhoolovi nelíbí tak to se nedivím ten musí mít průměr hlavně o velikosti roury od kamen:lol: :lol: :lol:
vhool

Příspěvek od vhool »

:lol: :lol: :lol: no o prumer ani tak nejde ale celkem jsi to trefil :lol: spis mi tam chybi ta klika od blazince :twisted:
Tomas 43
Pravidelný diskutér

RE: Lovec

Příspěvek od Tomas 43 »

Ahoj, netroufal bych si tvrdit, že se jedná o jediný spolehlivý kulový automat(Benelli), jak píšeš. Vlastním Remingtona 750 Woodsmaster, také v ráži 30-06 Sprg. a funguje naprosto precizně.

http://www.remington.com/products/firea ... master.asp

Přeju hezký den.

Tomáš
lovec
Zkušený diskutér

Příspěvek od lovec »

Tomas na zaklade doterajsich skusenosti so vsetkymi spomenutymi automatmi okrem Rem.750 WM(lebo si ho tu este po predchadzajucom modeli nikto tak lahko netrufne kupit)je moje tvrdenie opodstatnene.A to som este zabudol aj na Sauer 303.Okruh mojich znamych bol tej laskavosti,ze som mohol vsetky modely vyskusat aj na love,aj na strelnici.Benelli sa mohli rovnat presnostou,spolahlivostou nie.A to islo radovo len o desiatky ran(Rem. a Brow. bol 30-06,H&K bol 9,3x62).Ked budem moct Rem750WM vyskusat,mozno zmenim nazor.Kolko si toho z neho vystrielal?
Tomas 43
Pravidelný diskutér

RE: Lovec

Příspěvek od Tomas 43 »

Mám z něj nastříleno ca. 100 ran. Osadil jsem jej hlavně kvůli naháňkám
optikou Leupold VX III 1,5 - 5 x 20
http://www.leupold.com/hunting-and-shoo ... m-reticle/
Na 100 m s touto zbraní dosahuju z pěti ran rozptylu okolo 3 cm a zatím problém nebyl žádný. Ohledně Benelli Argo - samozřejmě, jedná se o ?pičku v kvalitě, ne nadarmo jsem si také od Benelli pořídil brokový automat Raffaello Cryo.A funguje jako ?výcarské hodinky, ne -li ještě líp.

Lovu Lesu
vhool

Příspěvek od vhool »

:cry: ...a zase chybi klika.... :cry: :cry: :cry:
precechtel
Zkušený diskutér

Příspěvek od precechtel »

To Vhool, zasmál jsem se tomu Tvému zdě?enému fuj,fuj..... Klasika je klasika, ale když se to Edovi líbí, až si hraje. F.
politice a politikům zmar
vhool

Příspěvek od vhool »

to precechtel: :D kazdej mame svou uchylku :wink:
vhool

Příspěvek od vhool »

:lol: ediku ja to myslel jako kompliment :lol: ja zase ulitavam na mausersystemu a lesenarskejch trubkach :lol:
Fery
Zkušený diskutér

Příspěvek od Fery »

Pěkný :wink: ale na co to je??? :lol: :lol: :lol:
CZ550-3006 Sprg,ZZK601-223 Rem, ZK 99 6,5x57R, BS 9,3x74R/9,3x74R
vhool

Příspěvek od vhool »

to fery :.... to spojuje flintu s puskohledem .... :twisted: :wink:
Odpovědět