Pard 007S
Re: Pard 007S
Vážení kolegové,jak u Parda 007 nastavit nahráváni při výstřelu?Myslel jsem,že je to položka autom.nahráváni  v menu,ale ta spustí nahrávání hned.
Díky

Díky
v anglickom menu je to polozka "Prerecord", je to hned druhe po centrovani kriza, taka zelena ikonka s trojuholnikom uprostred a sipkami dokola.
Je to ale celkom citilve, stalo sa mi viackrat, ze mi flinta na rameni svietila prisvitom, pretoze sa to tymto nahravanim prebralo, nieco to nahralo a prisvit ostal svietit

Je to ale celkom citilve, stalo sa mi viackrat, ze mi flinta na rameni svietila prisvitom, pretoze sa to tymto nahravanim prebralo, nieco to nahralo a prisvit ostal svietit
Ondrush díky moc.A já co to je  .V překladaci uvedeno jako předzáznam tak jsem ji nevěnoval pozornost.Vyzkouším,když bude náhodou zlobit tak jak kdyby nebyla
 .V překladaci uvedeno jako předzáznam tak jsem ji nevěnoval pozornost.Vyzkouším,když bude náhodou zlobit tak jak kdyby nebyla 

.V překladaci uvedeno jako předzáznam tak jsem ji nevěnoval pozornost.Vyzkouším,když bude náhodou zlobit tak jak kdyby nebyla
Zdravím, očekávám podobný problém - o to kolizi adaptéru s klikou závěru. Kolik jsi měl mezeru mezi puškohledem a klikou před montáží zásadky? Já mám stejnou zbraň, průměr puškohledu v místě kde bude adaptér je 44 mm a mám mezi kuličkou kliky k puškohledu cca 7 mm. Bude to stačit?Fogas píše: ↑úte 03.1.2023, 16:03 Zdravím páni. Ja som si tiež zaobstaral Parda 007S v domnienke že mi zostane puskohlad nastreleny a nemusím nič riešiť. Všetko som rozbalil v krabici boli vymeszovacie krúžky 3,2,1 mm takže z pôvodného 45mm upinacieho adaptéru sa dá na nižšie rozmery dostať bez problémov. Pre tých ktorý majú okulár väčší pard vyrába aj adaptér 48mm zase spolu s vymedzovacimi kruzkami, len je potrebné to uviesť pri objednávke. Ale aby som sa dostal k môjmu problému, namontoval som pard s vytiahnutym záverom ponastavoval poskusal funkcie v menu všetko v poriadku až do momentu keď som nasadzal záverMam starú Z tku s puskohladom Minox ZE 5i 3-15x56 a zaver mi opieral v otvorenej polohe o upevňovaci adaptér Pardu. Chýbalo možno 1-2mm.Tak som všetko zbalil bežal do poľovníctva kde som zistil ze vyššie krúžky sa už nerobia. Ale vyriešil som to montážou picattiny listy a na ňu som dal vysoké krúžky a všetko funguje ako ma miesta je teraz okolo záveru dostatok. Jedine co ma serie ze musím znovu zastreliť puskohlad
myslim ze v tejto konfigurácii by to mohlo pasovať aj na zg47 bez nejakého otáčania.
Možná zkusit tu univerzální adaptér jestli by nepřekážel    Univerzální objímka (adaptér) pro PARD NV007S (od 36 do 47mm).

to asi nepomoze. mam na ZG47 univ. adapter kupeny tu https://www.zbraneopava.cz/uni-prechodk ... rd-nv007s/ - podla popisu to bude ten univerzal co spominas a vonkajsi priemer prevlecnej matice je 55mm, pricom vonkajsie priemer origo 48mm adapteru je okolo 50mm. Ja som ale problem s klikou vs adapter menal, u mna bol problem klika v zadnej polohe vs svisly kryt akumulatoru. v tomto mi univ. adapter pomohol, ze pard siel uchytit o nejake 2mm viac dozadu, co mi stacilo aby tam nebol konflikt

- 
				martinh
- Pravidelný diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Pánové, neví nějkdo zda objímky, které pasují na model 007s budou stejné i u modelu 007sp? Děkuji

Sauer 202 + Zeiss Victory HT 3-12x56, Sauer 404 8x57 IS,  CZ 550 Lux 308W...
Zdravím.Tělo je stejné kromě přehození pouzdra baterie na druhou stranu.Navíc se dodávají i s objímkou.Až provedete výměnu z S na SP dejte info co se týká nočního koukání a zorného pole.Je tam trochu větší snímač s o něco vysšim rozlišením.Nezměnily rozlišení display takže nevim jaká  je to pro oko změna.

Zdravím, používá někdo Parda na starem puškohledu Zeiss 4x32? Pokud ne, myslite že by na něm fungoval?

Zdar.Pokud pasuje mechanicky tudíž průměr objímky se shoduje s průměrem okularu tak asi ano.Chce to prohledat diskusi u starší verze.Nebo z eshopu objednat a pokud nepasuje do 14 dnů vrátit.Trocha vlastní iniciativy 

- 
				Stary Jezevec
- Nový návštěvník
Zdravím, já Parda se starým Zeissem ZF4 používám a funguje velmi dobře. Mám ho na kulobroku ZH a je s ním vidět bezvadně, obraz je krásně ostrý a čistý. Na druhé zbrani mám puškohled Fomei Beater II 2,5-10x50 a řekl bych že ten Zeiss má obraz lepší (myslím s nasazeným Pardem, jinak jsem s Fomeiem spokojený). Mám verzi 007V.

Díky to jsem chtěl vědět, mám Zeisse repasovaného v Lip. nad Beč. Je jak novy mám ho taky na Zh soustřel je okStary Jezevec píše: ↑pát 02.6.2023, 21:39 Zdravím, já Parda se starým Zeissem ZF4 používám a funguje velmi dobře. Mám ho na kulobroku ZH a je s ním vidět bezvadně, obraz je krásně ostrý a čistý. Na druhé zbrani mám puškohled Fomei Beater II 2,5-10x50 a řekl bych že ten Zeiss má obraz lepší (myslím s nasazeným Pardem, jinak jsem s Fomeiem spokojený). Mám verzi 007V.
jak dlouho vám vydrží baterie? Mám nového Parda 007SP a ve spánkovém režimu s občasným zapnutím vydrží 5hod A to od 4hod svítí vybitá baterie...

- 
				Ivo L AJČOK
- Nový návštěvník
Dobrý večer, mohl by mi někdo poradit ohledně zasádky následující věc? Mám lehký fajn kulobrok 6,5x57R/20, na tom Meoptu 7x50 s T křížem. Moderní optika by té zbrani neslušela a mně to takhle vyhovuje. Potřebuji tedy přístroj, který nebude optický zvětšovat a zároveň, abych zaostřil obraz a kříž puškohledu. Je něco takového na trhu k mání? Děkuji.

Co se týká baterie, je pojem občasné zapnutí nic moc řikající.Přísvit samozřejmě s baterií pohne,takže když se Pard používá na pozorování je tam přímá úměra a ten uvedený čas bude asi odpovidat.V každém připadě nosím záložní aku.Po čekaný vždy akumulator nabiji a 4-5 hod bez problému.Ale jak uvádím zásadně záleží na době kdy je používám přisvit a s jakou nastavenou intenzitou a pozor aby nebylo aktivni wifi:)Co se týká zasádky která nezvětšuje v základu je třeba věnovat trocha času,tipy zasádek vyhledat a porovnat technické údaje.Aby bylo vše ostré záleží na sestavě.optika-zasádka.Obecně se doporučují variábly,ideál s nastavitelnou paralaxou,nebo zvětšení puškohledu max.myslím 4x.Musí být konkrétní zkušenost se sestavou.Co na jedné sestavě super,tak na druhé třeba problém.